בוקר טוב
פעם ראשונה כאן

בוקר טוב../images/Emo42.gifפעם ראשונה כאן

אני רוצה להציג את עצמי, אני עפרה במקצועי מורה לחינוך מיוחד אך עובדת בפנימייה ומגדלת בביתי 11 ילדים מלבד ילדי שלי. יש לי ילדה בת 10 עם ליקויי למידה ולומדת בכיתת חינוך מיוחד בבית ספר רגיל. לוקחת חלק בוועד ההורים בכיתה ונלחמת על זכויות הילדים שלנו. משום מה הם לא קיבלו שום פארארפואי וגם על זה אני נלחמת כמו כן נראה לי שמסבנים אותנו ההורים, או יותר נכון מנסים. האם מישהו מכם יודע כמה שעות שבועיות מגיע על פי חוק לכיתות ד' חינוך מיוחד? מקווה ללמוד ולתרום לפורום.

nick hornby

New member
כיתה קטנה

עפ"י הבנתי יש לחשב חצי שעה לכל תלמיד מכית ד' כך ענתה לי מישהי ממשרד החינוך, תלוי כמובן כמה תלמידים בכיתה.

naomi76

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

שלום עפרה, ראשית אני מברכת אותך, ומצדיעה לך על עבודתך (בבית ומחוץ). שמי נעמי, אני מורה לחינוך מיוחד בבית ספר רגיל. הבעיה שאת מתארת פה קיימת גם בכיתתי. בשנה שעברה ירדנו לעומקו של העניין, יחד עם חוזר מנכ"ל והמפקחת של החינוך המיוחד והתשובה היא כזאת: בחוזר מנכ"ל כתוב שלכל ילד היושב בכיתה מיוחדת בבית-ספר רגיל מגיע "עד שעה בשבוע בממוצע". זה אומר גם פחות משעה, וזה לא אומר בהכרח טיפול פרטני (זה יכול להיות גם קבוצתי/כיתתי). כדי להכנס לדקויות וחלוקה של שעות אני מציעה לך לעיין בחוזר מנכ"ל. אני יודעת שזה לא מעודד ולפעמים מאוד מתסכל, לא חייבים ל"אהוב" את זה, אבל כך הם פני הדברים....
בהצלחה, נעמי

sovlanit

New member
עפרונית 1

מסבנים אותנו.בענק.תמיד. גם אם תקבלי תשובה לשאלתך -לא בטוח שזה מיושם/ייושם בשטח. כרגע אני כל כך כועסת על מערכת החינוך,לכן אבחר לסיים באיחולי שנה טובה ומוצלחת לכווווווווווולם ומככככככככככלללללללל הבחינות...

למעלה