בוקר טוב
צריכה את עזרתכן

rinutza

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif צריכה את עזרתכן ../images/Emo53.gif

ביום שישי אילן ואני שנתיים ביחד ואני רוצה לקנות לו משהו נחמד, בייחוד שהוא יוצא לחודש מילואים ביום שני בשבוע הבא. לצערי אין לי שום רעיון בראש. יש הצעות???

אתי@

New member
ספרי לנו על בעלך

על התחביבים שלו ומה הוא אוהב... אני הייתי קונה לבעלי משהו שקשור בספורט (למרות שעכשיו אסור לו אז אולי לא).

rinutza

New member
אתי ../images/Emo13.gif אני מניחה שהתכוונת לשאלה

שלי, הוא מאד אוהב סרטים ומשחקי פליי-סטיישן (אבל זה קניתי לו לא מזמן). הוא אוהב לקרוא, הוא אוהב לאכול ולבשל. הוא אוהב טיולים.

אתי@

New member
רעיונות...

אולי קורס בישול? תכנסי לפורום מתכונים, המנהל של הפורום הוא שף שעורך סדנאות בישול, הבנתי שמאוד מוצלחות. אפשר גם איזה ספר טיולים ופינוקים בארץ, ראיתי ספר כזה בסטימצקי, שמצורפים לו מתכונים של אהרוני וגם תיק נסיעות קטן. זו מתנה שמשלבת את שלושת התחביבים - קריאה, בישול וטיולים
אפשר גם אפודת צלמים כזאת שמתאימה למי שאוהב לטייל עם פיצ´יפקעס בכיסים (או לצלם).

dorlim

New member
שני רעיונות..

1. קורס בישול - יש המון בשוק גם קצרים וגם יותר ארוכים וזה השקעה לטווח ארוך ואם יותר בכיוון של פינוק אז להזמין שף הביתה שיבשל ארוחה רומנטית רק לשניכם... 2. טיול בחיק הטבע שכולל פיקניק (להכין מראש ארגז פיקניק עם כל הציוד הדרוש כולל יין/שמפניה, סנדויצ´ים עם מה שהוא אוהב וכו´) לימור

fila

New member
אם הוא מאוד אוהב לבשל

אז הייתי קונה לו איזה כלי מיוחד לבישול, סט ששת יוקרתי או כל כלי עזר אחר להליך הבישול, גם אני אוהבת לבשל ולאפות ואני נהנית עוד יותר כשהכלים שאני משתמשת בהם נוחים לי במיוחד ויפים...
אפשר בנוסף לכלי לגשת לאיזה מעדנייה טובה ולקנות מוצרים יחודיים לבישול ואפייה באיכות מעולה, כל מיני דברים מיבוא ולא סתם כאלה שיש תמיד על המדף בסופר אני בטוחה שכחובב בישול הוא ישמח לנסות אותם ומי יודע אולי תקבלי ארוחת גורמה רומנטית

kisses

New member
היי רינה דבר ראשון ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

היו פה מלא שירשורים בקשר למתנות לבעל/חבר. חופשות, צניחות, ספא ...... באם מתנה: תכשיט , משהוא לרכב , בשמים ....

יעלי2

New member
רינה

אם זה לסמל היכרות ולא לחגוג יום נישאורין או יום הולדת, לא הייתי שוברת את הראש. הייתי יוצאת לחיק הטבע (בפארק הירקון לדוגמא
) עם סלסלה ובה שלל כל טוב (או אפילו הפתעה למיטה בבוקר לפני המילואים) וחוגגים. עזבי אותך ממתנות חומריות. מספיק אנחנו שוברות/ים את הראש איזו מתנה מקורית לקנות לימי הולדת. תחפשי לו בנוסף אולי ספר קטן/דק עם מוסר הסכל, ותחגגו על בקבוק יין ואוכל טעים. ככה, ברומנטיות.

rinutza

New member
אחלה רעיונות ../images/Emo6.gif יש רק בעיה אחת

ששכחתי לציין, אנחנו עוברים דירה מחר (כן, כן הכל יוצא באותו זמן עמוס) כך שדברים שצריך בשבילם בית מסודר לא כל כך ילכו השבוע
ובין כל הסידורים שיש קשה לי להאמין שיהיה לנו זמן לצאת לצערי. אז הפעם זה צריך להיות משהו יותר חומרי. אולי באמת סדנת בישול או משהו כזה.

סדנת בישול - הצעה

יש בחבצלת השרון (ליד נתניה) מקום של איזו מישהי שנקרא אנינים. ביום שישי היתה כתבה על המקום בעיתון המקומי של נתניה. נראה שווה . הבעיה היא שהבעלים אומרת שתפוס המון זמן מראש, אבל שווה לברר. לא נורא יקר, בערך 180 ש"ח לכמה שעות. אין לי מס´ טלפון אבל אני מניחה שב 144 יגידו לך. נ.ב אשמח לשמוע חוויות אם יהיו. אני כבר שנים מתה להצטרף לסדנאות כאלו ותמיד מוצאת את התירוץ למה לא עכשיו... אז עכשיו לא כי יש חתונה.. אולי אח"כ
.

נופר30

New member
אם כבר על יד נתניה

אז יש גם את מר קייק שיש לו כל מיני סדנאות

למעלה