בוקר טוב ../images/Emo42.gif צריכה את עזרתכן ../images/Emo53.gif
ביום שישי אילן ואני שנתיים ביחד ואני רוצה לקנות לו משהו נחמד, בייחוד שהוא יוצא לחודש מילואים ביום שני בשבוע הבא. לצערי אין לי שום רעיון בראש. יש הצעות???
אולי קורס בישול? תכנסי לפורום מתכונים, המנהל של הפורום הוא שף שעורך סדנאות בישול, הבנתי שמאוד מוצלחות. אפשר גם איזה ספר טיולים ופינוקים בארץ, ראיתי ספר כזה בסטימצקי, שמצורפים לו מתכונים של אהרוני וגם תיק נסיעות קטן. זו מתנה שמשלבת את שלושת התחביבים - קריאה, בישול וטיולים
אפשר גם אפודת צלמים כזאת שמתאימה למי שאוהב לטייל עם פיצ´יפקעס בכיסים (או לצלם).
1. קורס בישול - יש המון בשוק גם קצרים וגם יותר ארוכים וזה השקעה לטווח ארוך ואם יותר בכיוון של פינוק אז להזמין שף הביתה שיבשל ארוחה רומנטית רק לשניכם... 2. טיול בחיק הטבע שכולל פיקניק (להכין מראש ארגז פיקניק עם כל הציוד הדרוש כולל יין/שמפניה, סנדויצ´ים עם מה שהוא אוהב וכו´) לימור
אז הייתי קונה לו איזה כלי מיוחד לבישול, סט ששת יוקרתי או כל כלי עזר אחר להליך הבישול, גם אני אוהבת לבשל ולאפות ואני נהנית עוד יותר כשהכלים שאני משתמשת בהם נוחים לי במיוחד ויפים...
אפשר בנוסף לכלי לגשת לאיזה מעדנייה טובה ולקנות מוצרים יחודיים לבישול ואפייה באיכות מעולה, כל מיני דברים מיבוא ולא סתם כאלה שיש תמיד על המדף בסופר אני בטוחה שכחובב בישול הוא ישמח לנסות אותם ומי יודע אולי תקבלי ארוחת גורמה רומנטית
אם זה לסמל היכרות ולא לחגוג יום נישאורין או יום הולדת, לא הייתי שוברת את הראש. הייתי יוצאת לחיק הטבע (בפארק הירקון לדוגמא
) עם סלסלה ובה שלל כל טוב (או אפילו הפתעה למיטה בבוקר לפני המילואים) וחוגגים. עזבי אותך ממתנות חומריות. מספיק אנחנו שוברות/ים את הראש איזו מתנה מקורית לקנות לימי הולדת. תחפשי לו בנוסף אולי ספר קטן/דק עם מוסר הסכל, ותחגגו על בקבוק יין ואוכל טעים. ככה, ברומנטיות.
יש בחבצלת השרון (ליד נתניה) מקום של איזו מישהי שנקרא אנינים. ביום שישי היתה כתבה על המקום בעיתון המקומי של נתניה. נראה שווה . הבעיה היא שהבעלים אומרת שתפוס המון זמן מראש, אבל שווה לברר. לא נורא יקר, בערך 180 ש"ח לכמה שעות. אין לי מס´ טלפון אבל אני מניחה שב 144 יגידו לך. נ.ב אשמח לשמוע חוויות אם יהיו. אני כבר שנים מתה להצטרף לסדנאות כאלו ותמיד מוצאת את התירוץ למה לא עכשיו... אז עכשיו לא כי יש חתונה.. אולי אח"כ