בוקר טוב
רק רציתי לספר

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif רק רציתי לספר

ש....... יש לי יום הולדת

*שיר

New member
היום יומולדת היום יומולדת ../images/Emo48.gif ../images/Emo16.gif

היום יומולדת ל-א-ת-י-ש-ט-ר-ו-ד-ל !!! מזל טוב!!!!

הילית*

New member
מזל טוב חמודה!!!!! ../images/Emo20.gif

המון המון שמחה וכייף לך בחיים הזוגיים, המקצועיים וכו´ ושיהיה לך עוד הרבה שנים מאושרות....

רחלי1

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo23.gif |../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif

ככה? בשקט בשקט? מזל טוב, בובונת!!! אושר ועושר ובריאות ושמחה ויצירה, וכל מה שאת מאחלת לעצמך!!! בטונות!!! יומולדת שמח ומבדח!!!

אתי@

New member
תודה לכולכן על כל הברכות ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

ואנחנו הולכים בערב לאכול ב"קימל" האגדית.

אינצה

New member
ושוב אני מפגינה בורות ../images/Emo4.gif

(מה לעשות זה מה שארבע שנים בבאר שבע עשו לי) בתור תל אביבית בהתלמדות איפה זה קימל? איזה סוג אוכל?

אתי@

New member
OK, זה מידע שאסור לך לפספס ../images/Emo8.gif

מסעדה מדהימה בת"א ליד מגדל שלום (רחוב השחר). אוכלים שם בעיקר מנות גורמה בשריות, אבל לא יותר מידי גורמה (הכונה, לא פלצני במיוחד). המסעדה עצמה יפיפיה. מומלץ בחום!!!

יעלי2

New member
קימל. המלצ..

מקום מעולה (שרק ישמרו על הרמה). בארוחה שלנו אכלנו הכל. ראשונה, עיקרית ואחרונה. למרות שגם המנה העיקרית היתה מעולה, החלטתי שבפעם הבאה אני מזמינה 2 מנות ראשונות. הפטה כבד אןןז פשוט נמס לי בפה ולא הפסקתי לדמיין את הטעם ימים אחרי הארוחה. גם עכשיו מיצי הקיבה מתעוררים והפה מתחיל לרייר. אם את לא קרניבורית ומתענגת על המנות הראשונות (שידוע שהן מושקעות בטרוף תמיד), לכי על זה. מומלץ בחום.

אתי@

New member
גם הכבד אוז וגם העוף בטריאקי

מדהימים שלא לדבר על הפטריות בשמנת ועל הקינוחים העילאיים... אין ספק שזאת מסעדה מדהימה! וזה >>
לשעת מצוקה

petel

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

עד 120 אושר שמחה ואהבה ! ותהנו בקימל (איזה כיף לכם)

סיגל2

New member
מזל טוב לך אתי@ ../images/Emo49.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

ליום הולדתך

שירי71

New member
יום מאוחר ובכל זאת מזל טוב ../images/Emo20.gif

ליום הראשון של השנה הראשונה של הגיל החדש, שנה של שינוי גדול, שיעברו לך הימים שעד החתונה בכייך ואלה שאחריהם (וזה המון המון יותר) עם כל ימי ההודלת רק בדברים טובים!

אתי@

New member
תודה לכולן על כל הברכות

ועל כל תשומת הלב. נעים לקבל יחס כ"כ חם ולבבי
שלכן, אתי@

למעלה