בוקר טוב
. שאלה:

_גלית_

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif. שאלה:

לפני יומיים תומר התחיל להראות סימני הצטננות, זאת אומרת, שיעול ליחתי ואף גדוש. הסימנים הם לא קשים והוא מרגיש טוב חוץ מזה וגם ישן ממש טוב בלילה. השאלה היא: מתי ואם בכלל כדאי לפנות לרופא
אולי זה יעבור לבד (לא נראה לי שהוא סובל) או שאני מזניחה פה משהו שיכול להתפתח למשהו רציני

רותי&ע

New member
אני לא לוקחת לרופא עם הסימנים

שהזכרת. אחרת היינו עוברים לגור אצלו
ומה הוא יגיד? יתן לך את אותן עצות שיתנו לך הורים אחרים. את יכולה להקל על הנזלת והגודש עם אדים קרים וכו´. אני לוקחת לרופא רק עם חום (מעל 38) וסימפטומים רציניים יותר (וגם בחדר ההמתנה אפשר להידבק בכל מיני כולירות).

הי גלית

אז לנו קרה פעמים כבר ששחר הראה סימני הצטננות ולא לקחנו אותו לרופא כי לא היה חום. ככה זה נמשך מספר ימים ואז כשהלכנו לרופא, במקרה ראשון היתה לו דלקת בשתי האוזניים ובפעם השניה (בשבוע שעבר) היתה לו גם דלקת וגם ברונכיט חזקה שלא ממש עברה עד היום. אז לא שאני רוצה להפחיד אותך אבל אם יש החמרה מסויימת או אם תומר נוגע באוזניים אז אולי כן כדאי לראות את הרופא. טל

אני דווקא מצטערת שלא הלכנו לפני

כי גם עמית התחיל עם אפצ´ים וליחה.. ורק אחרי יומיים הקיא..ואז הלכנו לרופא והסתבר שדלקת האוזניים במצב מתקדם.. מסתבר שאין לו נטיה לפתח חום.. ועכשיו הוא עם אפצ´ים..דלקת באוזן, ליחה ושיעול..ואין חום!

_גלית_

New member
../images/Emo51.gif על העצות

לאור כל מה שכתבתן, לא נילחץ אבל נהיה עם היד על הדופק.

iris & ben

New member
לגלית...

במצב כז ה אני שמה מי מלח מפיקה עם מוצרי חלב כי זה מגביר ליחה ושמה בלילה אדים קרים. אם אין שיפור אחרי יומיים אני מתקשרת לרופא רק בריאות מפיקה=מפסיקה

_גלית_

New member
איריס, תודה ../images/Emo45.gif

מוצר החלב היחידי שתומר אוכל כרגע הוא מעדן חלב ציצי

למעלה