בוקר טוב שבוע טוב מה שלומכם/ן היום?
D Drorrrrrr New member 13/4/03 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif שבוע טוב ../images/Emo39.gif מה שלומכם/ן היום?
J just 4 the corrs New member 13/4/03 #2 בוקר טוב../images/Emo98.gif אהמ... שימו לב לחתימה החדשה שלי, . באותו הזדמנות שימו לב גם לחתימה של קרין!!!.
בוקר טוב../images/Emo98.gif אהמ... שימו לב לחתימה החדשה שלי, . באותו הזדמנות שימו לב גם לחתימה של קרין!!!.
ק קרין ואן דר ביק New member 13/4/03 #3 ../images/Emo15.gifשבוע מצויין לכולכם... חחחחה... התערבות קטנה ביני לצחי...
N n u l i t New member 13/4/03 #8 ../images/Emo65.gif ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL
../images/Emo65.gif ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL
N n u l i t New member 13/4/03 #10 ../images/Emo65.gif מי חסר פה, מי!?!?!?!??!?!?!?!?!? מי שינחש יקבל סט איפור (היות והביאו לי את אותו סט איפור שמונה פעמים ביום אחד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
../images/Emo65.gif מי חסר פה, מי!?!?!?!??!?!?!?!?!? מי שינחש יקבל סט איפור (היות והביאו לי את אותו סט איפור שמונה פעמים ביום אחד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
מ מרילנצח New member 14/4/03 #12 לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רובי זרק אותם לים!!!!!!!! סתם רק את גארי.. את מארק הוא לקח הביתה..