בוקר טוב
שיהיה יום נעים

fila

New member
תודה,אבל שלי כבר התחיל גרוע../images/Emo4.gif

אתי@

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif רוצה לדבר על זה ../images/Emo35.gif

fila

New member
ברגע שאצליח לצאת מהעומס../images/Emo140.gif

תודה

Ronnie*

New member
בוקר טוב + התייעצות

קודם כל, שיהיה לכולם יום טוב ושבוע טוב... חוץ מזה, לאורי יש מחר יום הולדת ואני לגמרי לא מוכנה... יכול להיות שאת המתנה נקנה ביחד (אבל אם למישהו יהיה פתאום רעיון נהדר, אני אשמח), אבל אני חייבת איזשהו רעיון נחמד למחר... הפתעה קטנה או משהו. לא משהו יקר כי מצבנו לא מאפשר (וזה יום ההולדת הראשון שיש לנו חשבון משותף, זה מאוד מוזר), סתם רעיון להפתעה קטנה... אנחנו ביחד המון שנים ואני מרגישה שכבר מיציתי את כל הרעיונות. אה, ומחר שנינו לומדים, אז זה צריך להיות משהו שלא דורש הרבה זמן... והוא לא אוהב מסאז´ים וטיפולים. למישהו אולי יש רעיון למרות כל ההסתייגויות האלה?

הילית*

New member
בוקר טוב ! יש לי יום לחוץ במיוחד

מציעה לך להכין לו ארוחת בוקר מפנקת... שעיתי את זה לפני כמה חודשים ביום ההולדת שלו והיה מאוד נחמד ! מזל טוב !!!!

Ronnie*

New member
תודה!

אמנם עשיתי את זה ביום ההולדת שלו לפני שנה או שנתיים, אבל זו בהחלט אפשרות שאני שוקלת.

dorlim

New member
מה דעתך על ספורט אתגרי?

היתרון - יש המון אפשרויות ובמגוון מחירים , החסרון - דורש זמן (אולי תחגגו בשבת?!) הנה לך כמה רעיונות - יום בקרטינג, קורס נהיגת מרוצי קרטינג, טרקטורון מעופף (באקי), צניחה חופשית, צלילת נסיון, קורס צלילה, גלשני רוח, שיעור טייס וכו´ אני כבר נתתי לדורון קורס נהיגת מרוצי קרטינג ושיעור טייס ועד היום הוא אומר שהשיעור טייס היתה המתנה הכי יפה שהוא קיבל בחיים
בכל מקרה - המון מזל טוב

Ronnie*

New member
רעיון מקסים

והוא גם מאוד יאהב משהו כזה. רשיון צלילה כבר יש לו... זה לא נורא יקר, הדברים האלה? נניח גלישת רוח או צניחה חופשית...

jess ועוד

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

בתקווה שיוביל ליום טוב אצלי הוא התחיל מאוד מוקדם ב-4 בבוקר מה שמבטיח לי שנת צהרים .... מזל שאני בבית ...

למעלה