בוקר טוב
של חורף

אלה_ה

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif של חורף

(חסר איקון מתאים לחורף) השבוע התחיל חורפי לגמרי. איזה כיף לשמוע את הגשם יורד ולהתכרבל בפוך
והרבה פחות כיף לצאת החוצה מוקדם בבוקר בגשם סוחף
ולגבי מבצע הכן ילדך לחורף: איפה מוצאים מטריה לילדים? משהו עם ציורים? ומגפיים, כדאי? או להסתפק בעוד זוג נעליים? ואם כן איזה? שיהיה לכולנו שבוע נפלא

שישיר

New member
בוקר טוב!

בוקר של חורף כייפי... לגבי מטריות, אפשר למצוא בסופר פארם, חנויות קוסמטיקה ותיקים למינהן... מגפיים, אצלנו די מיותרות, כי אנחנו לא קופצים בשלוליות, מהבית לאוטו, מהאוטו לגן וכו´... שיהיה חורף נעים וחמים...

בוקר טוב

מגפיים במבצע ב"גלי" עם נקודות לאומי ויזה 19.90 ש"ח. שווה אפילו סתם בשביל טיולי שבת בשלוליות. מטריות חמודות עם דמויות וציורים ב"כפר השעשועים - 12.90 ש"ח. ושרק ימשיך להיות לנו רטוב.

נעה גל

New member
תודה על המידע! אצלנו בהחלט יש שימוש

למגפיים. אנחנו יוצאים לטיולים במיוחד כדי לקפוץ בשלוליות
. אחרת בשביל מה צריך את החורף?

limori

New member
"מגפים קונים מהר......." ../images/Emo91.gif

כאן אף פעם אין חורף ואף פעם לא לובשים מעיל אבל גשם יורד כל הזמן ורואי מאד אוהב לנעול מגפים לקפוץ לתוך השלוליות זו הנאה גדולה

ניריתי

New member
אז אנחנו כבר הלכנו הבוקר עם מיטריה

לבנה עם פרצוף של חתול ואוזניים שחורות - יש בקוסמוס, ובכל הפרמים. מעיל רוח ומגפיים והיה נורא כייף
מגפיים צריך רק עם מתכוונים לעשות טיולים אחרת זה מיותר. שלנו שחורות פשוטות קלות לנעילה גם ע"י הזאטוט. יום נעים וגשום

לאה_מ

New member
ובהזדמנות זו, אולי מישהי מכירה חנות

שאפשר לקנות בה מעילים יפים ולא יקרים? ואני צריכה גם לגיל 8, כך שלא מקום שמיועד רק לקטנטנים...

ברוך גרוס, יהודה הלוי 14, ת"א

קניתי מעיל מקסים לשחר ב 52 ש"ח. לדעתי יש גם לילדים יותר גדולים שם.

יערה+

New member
באיזור ירושלים? בזאר שטראוס

קניתי שם מעיל מדהים לירין ב-60 ש"ח ויש יותר זולים גם מדהימים, אבל אני התאהבתי במבט ראשון בזה שקניתי. יש שם עד מידה 16 אני חושבת, אולי אפילו יותר.

למעלה