בוקר טוב..

ברוזונת

New member
בוקר טוב..../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

ותחילת סופ"ש נפלא.. למטיילים היום דרומה.. תעשו חיים - חושבת עליכם

אחשל

New member
בוקר אור ../images/Emo24.gif ויומטף לכולנו ../images/Emo13.gif

יומחמישי הגדול הגיע
... לכבודו הקפדנו אתמול על תזונה קלה וצמחונית, שיהיה יותר מקום
... ברוזי, מקווה שתצליחי להגיע בכל זאת למרות התלאות
...

Bavmorda

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif

יש כאלו שטיילו אתמול דרומה, יש כאלו שמטיילים היום...
סופ"ש נעים לכולם.

פל

New member
../images/Emo42.gif בוקר נהדר לכולם

למטיילים, ולאלה שלא. פעם הייתי בצופים בחיפה בשבט שנקרא "משוטטי בכרמל". אני חושבת שמאז שיש לנו ילדים אפשר לקרוא לנו "משוטטי ישראל" (ולפעמים גם מחוץ לישראל...). בכל אופן בלוי נעים לכל המשוטטים באשר הם, מחכים לחוויות

מאקי

New member
חג שמח יום נהדר והיום במיוחד

צעיר ילדי.. הסו שף שלי בן 11 חוגג מומולדת.... אז היום יותר מתמיד.. יש לי יום יום חג.. כדברי הגששים...

פל

New member
מ ז ל ט ו ב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ואכן יום נהדר בחוץ
מי יתן ותמיד יהיו לו ימי הולדת יפים כמו היום
המשך חג שמח ואכן, החיים יפים - גם אני בדקתי

Bavmorda

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif מזל טוב ../images/Emo13.gif

פל

New member
חג שמח ../images/Emo140.gif

המוזיקה שלך עושה לי טוב. שומעת כל הזמן את הדיסקים ונהנית תודה תודה ובילוי נהדר היום איפה שלא תהיו

Bavmorda

New member
../images/Emo9.gif איזה יופי ../images/Emo70.gif

באמת שאין כמו המוזיקה האירית
פנתה אלי במסר גם חברת פורום אחרת ושאלה על הדיסקים ששלחתי לך, ובקשה המלצות. אנחנו היום מבלים עם חברים בעיר. ואתמול היינו אצל נלה (nalathe1). הסופ"ש מתקרב ועמוס בתכנונים. פל, מה קורה בסוף עם המצלמה והקורס
שלחתי לך אז את מספר הנייד שלי במסר, את מוזמנת להשתמש בו
חג שמיייח אחותי

פל

New member
חג שמייח ../images/Emo24.gif

למען האמת הכל קצת נדחה בשל מסכת היסורים לפני החג ( מדרגות וכד' ), השבועכל הזמן מפגשים חברתיים ובשבוע הבא אני כל השבוע במצפה הימים אז, זה שוב נדחה. בנתיים אני בודקת ומשווה. בנתיים מתלבטת בין A95 ו- A85 של קנון כנראה שאקנה בסוף A85 . אני מבינה שאת עסוקה עם הילדים והחג והטיולים, אז אהיה בקשר אחרי החג. המשך בלוי נעים

Bavmorda

New member
צודקת ../images/Emo6.gif

אם חד-הורית עסוקה שכמותי.... אני אציץ באיזה אתר לגבי הדגמים ואתרשם. פנויה תמיד בערב, אל תהססי להתקשר.
אחות או לא אחות
BAV.

אחשל

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

בנתיים עדיין סו-
, נאחל לו שיגיע ל-

מאקי

New member
תודות בשם שנינו על איחולים ופרגון..

אנחנו הלכנו לאכול כוללללם כולל כולם יחד צהרים כהזמנתו.... מה לומר יש לו עתיד קניבורי.. חחחחחח סטייק לבן ענק עם ערימת שום וזה אחרי כבד קצוץ (לבד צלחת) ועוד 5 קבבים.. ומלאן ציפס.. לא לדאוג הוא יותר רזה ממני.... אבל עתידו כאכלן מובטח.. לא עזר לנו בלי בוואריה הוא לא קם מהשולחן.. ואנחנו הסתכלנו בעיניים כלות לאן נשעבות כל הכמויות

wan

New member
יווווווווווווווו מזל טוב לסו שף |4U

המון מזל טוב שמחה ונחת. איזה כייף לכם.. שתחגגו בשמחה והנאה.
אני מנחשת היכן אכלתם...אצל הרומני? יווווווווווווו כמה פעמים שאני אכלתי שם..מתה על הכבד קצוץ שלהם.. והאיקרה.

למעלה