בוקר טוב....

dor and more

New member
בוקר טוב.... ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

איך אני מבסוטה שאנחנו גם מתקשרות על גבי תפוז.... אז שיהיה יום מדהים לכולן. וטליטל- אני לא יכולה הלתגבר על היופי של החתימה שעשית לי- וגם לא על היופי שלו
בחתימה שעשית לי- אז קחו בשביל הבוקר טוב.

reviital

New member
במסגרת הזיפזופ שלי בין תחנות הרדיו

כדי לשמוע את "קשה לי" משודר, אני מכריזה בזאת על השיר הכי מעצבן, שזה אי אפשר לתאר!!!!!! אני מדברת על השיר של שלמה ארצי ומוקי - שמתחיל ב"בייבי..." מילא, אני סוחבת איכשהו, שומעת אותו, ואז מעבירה תחנה - והנה, הפתעה!!! השיר הזה מושמע שוב! ואז עוברת עוד תחנה - ולא יאומן... שוב פעם. דיייייייייייייייייייייייי

קניה 1

New member
../images/Emo45.gif אותו דבר לגבי השיר החדש של מויאל

שיר מעצבן ודבילי וחורשיםםםם עליו בלי סוף!!

reviital

New member
אל דאגה, היום יש שיר חדש במסגרת

ה"בואו נשמיע לכם את השיר הזה עד שהוא יצא לכם מכל חור אפשרי": מקום ראשון: השיר של שרית חדד "אם יש בך עוד..." תסלחו לי שאני לא זוכרת את ההמשך. בעע... דיי נמאס כבר! ולעומת זאת - השיר "היתכן" של דניאל סלומון - עדיין כייף לשמוע אותו. וכך גם השיר של מארון פייב.

Nova5

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

ריספקט לכל המתמידות בתפוז...
אין לי משוו מיחד להגיד... אולי שהיום יום הולדת לגיסי, כפרה עליו.

rootteem1

New member
OMGGGGGGGGGGGG

יאנה את כתבת מאמי וכפרה עליו??????????????????????. אני לא מאמינה!! הפורום הזה משפיע ברמותתת קודם זואי למדה להגיד כפרה ועכשיו יאנהההההההההההה לאן הגענו?????.. שתדעו שלפני הפורום לא אמרתי בחיים שלי את המילים שאני אומרת כאן.. חח טוב לא ממש דיברתי עם הרבה אנשים חיצוניים באינטרנט... זאת אומרת לא ברמה של הכרות אישית כזו... קיצר סורי על האיחור אבל מזל"ט לכפרה עליו של יאנוש לפני יומיים!!!!!!!!!!!!!

Nova5

New member
OMG - זאת המילה הכי נכונה

הכי מצחיק, שטעיתי בתאריך - יום הולדת של גיסי - רק עוד חודש. אמרתי כבר שאני סינילית. ועכשיו הוידוי: כן, מודה, את צודקת לגמרי. לפני שבוע, ירדתי עוד רמה: קראתי לביתי אהובתי לאכול: "לזניוש מוכנה". לזניוש, רותמוש... את קולטת... זה כבר דורש מחלקה סגורה - ואחריות היא עליך!!!! נתאשפז כולנו ביחד. ג'קו יעשה לנו תשוששש, אכין לזניוששש - וכפרה עלינו, מאמי

rootteem1

New member
חחחח קרועה אוהבת אותך כ"כ!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח לזניוש זה ענק!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
התגעגעתי לאייקונים!! וחח סליחה על ההשפעה הרעה... אני נושאת באשמה... לגמרי מחלקה סגורה!!!!

rootteem1

New member
וד"א מזל"ט לגיס הכפעליו בעוד חודש!!חח

10 תויים!! אה לא צריך חיחי.. סתםםםםםםםם

Nova5

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo71.gif../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

גם אני התגעגעתי לאייקונים מואה

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

קרעתן אותי שתיכן... ויותר מהאייקונים התגעגעתי לדאחקות בפורום הזה...

kapit5

New member
לפעמים אני מישתגעת

מהאיטיות של תפוז ולמה כשאני רוצה לשים אייקון בסוף השורה,הוא קופץ לי להתחלה? אבל חוץ מזה הכל בסדר

למעלה