בוקר טוב

salt of earth

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

איזה יום יפה בחוץ, רק חבל שאני אצטרך ללמוד במקום לטייל
שפרד יש דבר אחד שאני רוצה להגיד לך
אני מודה כי העציבה אותי ההודעה שלך, במיוחד בשל העובדה שאני مقسري معكو אני ממש לא מרוצה מהתרומה המעטה שלי לפורום, והאמת אני נורא מתגעגעת לכתיבה בפורום. מה שמייחד את הפורום שלנו, שאנחנו כבר בני (ממממ) שנה וחצי כמעט ומעולם לא רבנו בינינו, אפילו בויכוחים הכי מרים ידענו לשמור על עניינניות והכי חשוב לא הגענו למצב שבו היו מריבות מאחורי הקלעים וכל הריבים הוירטואלים הטיפשיים שמתרחשים. אז באמת אפשר לראות כי חסד אלוהים איתנו
אז זה ברור כי כל חברי הפורום נהנים מהאווירה ורוצים להיות חלק מהפורום- בזה אין לי ספק. אז באמת אני מנסה לחשוב שאולי זה העיסוקים הרבים של כולנו שמרחיקים אותנו מהמחשב, או שמה הנושאים המועלים לדיון שמצריכים הרבה חשיבה על מנת לכתוב תשובות, או שמה שאנחנו מעטים אז מתאכזבים מהתגובות המעטות ומהאיטיות של הדיון. בהחלט זה מצריך סבלנות, אך חברים פורום נצרות שמשקף אותנו יש רק אחד, אז צריך להשתדל לשמור עליו (ואני מדברת בראש ובראשונה על עצמי) למרות שאנחנו עובדים, לומדים ויש לנו משפחות כידוע לכם, פרקטיות זה השם האמצעי שלי
ולכן כדי להפעיל קצת את המוחות ואולי להעלות את המוטיבציה, בואו נכתוב פה
נושאים שהייתם מעלים לדיון
סתם נושאים שמענייננים אותכם.
רעיונות לפינות
משהו שחסר לכם בפורום.
אני מאוד מקווה שכל חברי הפורום יוכלו להשתתף בכך, אפילו הסמויים ואפילו הפעילים שאוהבים להיות סמויים. תודה לכם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהיי חמודה כמובן שאת לא צריכה להרגיש

לא נוח כי דווקא בתקופה זו את לא מתפנה כמו פעם.. כי זה ענין של הלך רוח ורמת התעניינות.. אני אוהבת את הפורום ואת הרוח שלו, אבל אני גם יודעת שלכל דבר יש מקום מתאים, וזה לא ענין של פרוייקט שנכשל אלא להבין כי זה לא רץ טוב בתפוז במיוחד! את זוכרת שדיברנו פעם על פורטלים ערביים שבטוח יהיו שם יותר מהמגזר, אך אני כל הזמן רציתי שזה לא יהיה בלעדי לדוברי הערבית, אלא להיות במה פתוחה לכולם, כי ישוע בא לכולם
כמה חברים יקרים כבר לא רואים אותם, החיים סוחפים ועיסוקים מתרבים ולא תמיד פורום נצרות יהיה בעדיפות וזה מובן לי ולכולנו.. אבל פשוט לא נוח לי אני עם מועקה מסויימת מלראות שרשורים מלפני יותר משבוע עדיין נמצאים בדף הפורום או דיונים יפים שנתקעים עם 3 תגובות.. יש לי המון אבל המון מוטיבציה לנושא הפורום, המון אהבה לתחום הזה, אך זה לא בא לידי ביטוי ואני לא רוצה להגיע למצב של תסכול מהפורום היקר הזה, אלא להבין מתי זה לא הולך ולחפש אלטרנטיבה, אגב יש לי גרופ בפייסבוק, ושם פוטנציאל אדיר ואני בקושי נכנסת או מנסה לשווק וכבר ישנם איזה 130 חברים בגרופ שנושאו רוח הקודש ותהילת האדון, אז אתם מבינים למה התסכול שלי, כי יש המון צורך לדעת ואנשים שרעבים לשתף אחד את השני באמונה שלהם ולהתפלל יחד ולהוות משענת רוחנית כשצריך, אבל זה לא קורה בתפוז..זה הכל
.. נושאים לדיון ופינות חדשות זה סבבה.. העליתי את זה לפני כמה שבועות..ו.. נאד'ה..
אבל אני איתכן..מה שתחליטו.. צריכים להגיע להחלטה יחד
אך עם תפילה בעניין..כי אני בטוחה שהאדון יסדר את הכי טוב עבור הפורום..ועבורנו.

My Shepherd

New member
מרביעי בצהריים אני אסע לכנס של הכניסייה

בבית לחם, ונחזור ביום ראשון אחר הצהריים, תתפללו עבורנו
ותשמרו על הבית הקטן הזה שלנו

למעלה