בוקר טוב

daldan

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

איפה אור נולד? היא פותחת בכל בוקר את שרשור הבוקר טוב". אור מה קורה?

נופר30

New member
בוקר אור ושאלה

למרות שאני יודעת שהיא נשאלה רבות אבל אני ממהרת היום ואין לי זמן לעשות כל כך חיפוש אז בטוח שתוותרו לי צריכה מסעדה רומנטית באזור ת"א - ר"ג - גבעתיים - הרצליה לגבר יש היום יום הולדת ונפל עלי להחליט על מסעדה ואני לא מכירה בכלל

אתי@

New member
מסעדות............/images/Emo21.gif

יש המון השאלה מה הסגנון שאת מחפשת דיקסי דוקסה קימל 2C לילית מזאלונה יין-יאנג - הסינית של אהרוני קופי בר תני כיוון לסגנון ונראה מה הכי מתאים.

נופר30

New member
אז ככה

איטלקית לא כל כך ( בארץ משום מה האוכל האיטלקי נגמר בפסטות ופיצות והוא צריך קצת בשר ) אהרוני פסול ( אני לא אוהבת אותו ) מעבר לכך כל מקום שיגיש אוכל אנין ובאיכות ( צרפתי , כל מיני , אוכל בוריאציות שונות ) מתאים העיקר שיהיה להם בתפריט בשר ( בשביל הקניבל שלי ) לילית שמעתי שהם טובים ( יש לך טלפון שלהם ? הבנתי שצריך להזמין מקום ) בקיצור הרשימה שלך נשמעת מתאימה (יש לך טלפון של מישהו מהם ?) אני אנסה לברר מספרי טלפון ולהזמין מקום תודה על העזרה ( ידעתי שממך תבוא הישועה)

אתי@

New member
אין לי טלפונים ../images/Emo4.gif

רק של קימל יש לי - 5105204 לילית מדהימה אבל היא חלבית
יש שם מאכלים כמו המבורגר פטריות וכו´, שיש להם טעם נפלא גם לאוהבי הבשר!!! במזאלונה האיטלקית יש גם בשר אבל לא טעמתי ואני לא יכולה להמליץ. מה שמתאים לקריטריונים שלך זה קימל, דיקסי, דוקסה, 2C, רוטשילדס (ממליצה על הסניף של ראשל"צ בגלל האוירה), קופי בר. יש גם את ההודית בהרצליה של רינה משהו (שכחתי). אני אישית לא אוהבת אוכל הודי, אבל מי שאוהב את התבלון, הבעלוש למשל, מאוד נהנה!

ayush

New member
מצטרפת להמלצה על הדיקסי והקופי בר!

שתיהן לדעתי מסעדות מוצלחות ביותר ואנחנו אישית ממש מכורים לקופי בר. הטלפונים: דיקסי: 6966123 קופי בר: 6889696
ובתאבון !

יעלי2

New member
ממליצה בחום על "קימל"

השחר 6 ת"א (מאחורי כלבו שלום) טל´ 5105204 בשר מעולה שילוב מוחץ של מנות ראשונות מעולות ויש גם פירות ים. לראשונות ממליצה על קלמרי ממולא בריזוטו אורז עם שרימפס! למי שכול מנה מעולה. ממליצה על ים-יבשה כמנה עיקרית או על מניפת בקר באחד הרטבים. בקיצור ממליצה בחום. מסעדה כפרית בסגנון צרפתי ולא מופלץ. מחיר ממוצע לסועד 90-100 ש"ח בלי יין.

מאי26

New member
אויש, יעלי... העלית לי ריר על

השפתיים עם הקלמרי ממולא בריזוטו אורז עם שרימפס... אכלתי את זה בקימל לפני 10 ימים, ה"סעודה האחרונה" לפני שפצחתי בדיאטה הזו (שאני לא יורדת בה כלום). המנה הזו פשוט מדהימה! ומזה אפשר להבין שאני מצטרפת להמלצות החמות על קימל...

למעלה