בוקר טוב

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

בוקר טוב לכל החברים הטובים שלי בפורום, מרגישה משוחררת אחרי שסיימתי את המטלות של שנה שעברה, שחרור פסיכולוגי. עכשיו אני מבטיחה לכם ולעצמי להתכונן לכל שעור ולא לצבור כזו בורות כפי שצברתי. כל השנים למדתי חפיף, מהיום אקרא כל ביבליוגרפיה שיתנו ולא רק אצלם אותה. אקרא כל הרצאה גם בבית ולא אבוא לשיעור כשלוקח לי לפחות 10 דקות להיזכר על מה דיברנו בשיעור שעבר. והכי הכי חשוב, אני מבטיחה לא לשכוח את ההבטחה שלי פה (דבר שקרה לי כל פעם בכל השנים שעברו) באמת באמת אוהבת אתכם יעלי

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifאת כל כך צודקת!

כמוני כמוך! ניתנה לנו הזדמנות פז ללמוד,ננצל אותה עד תום! ונראה לצעירים האלו מאיזה חומר קורצנו...

לייציק

New member
../images/Emo42.gif בקר אור ויום נעים גם ממני ../images/Emo13.gif

אמש הייתי מרותקת לטלוויזיה בשתי תוכניות. אחת בערוץ 2 על העובדים הזרים שלפעמים אנחנו שוכחים שהם גם בני אדם עם רגשות, חום ואהבה. ואחר כך בערוץ 11 "תינוק לפי הזמנה". תוכניות חזקות ונוקבות... לכן, לא הייתי אתכם, אם כי הייתם כל הזמן אתי, וחשבתי לעצמי אם גם אתם רואים את התוכניות האלה ומה אתם חושבים ... בימבה'לה, שתהיי בריאה ותחזרי לפעילות מלאה בפורום
ליעלי מזל-טוב
על גמר המטלות של השנה שעברה, וכפי שאמרת, בשנה הבאה תהיי קצת יותר שקדנית ותעברי אותה בהצלחה בלי "עבודות נוספות..."
להתראות לכם ידידי

emmy5

New member
בוקר טוב ,בוקר נפלא לכולם../images/Emo24.gif

מאחלת לכולם הרבה בריאות ..אני כל כך שמחה להיות בבית,לראות את כולם חיבוק גדול לכולם ,בוקר טוב ידידי

לייציק

New member
אממיייייי ../images/Emo24.gif חמודה שלי ../images/Emo25.gif

מה שלומך
? יופי שחזרת כבר ... איך היה בים המלח? ספרי, ספרי, התגעגעתי אליך

emmy5

New member
לייציק,חיבוק שלך עשה לי טוב../images/Emo25.gif

החיבוק שלך עשה לי טוב מאוד ,אפילו יותר טוב מים המלח ... מזג אוויר היה מעולה ,לא חם מדי גם לא קר ...התפנקתי ..גם נחתי אבל הכי גרוע שהאוכל יותר מדי טעים ...עכשיו בחזרה לשיגרה... קרה לי רק מקרה עצוב ,השותפה שלי לא ידע בדיוק איפה נמצאת ...דבר שאני עוד לא ראיתי בחיים שלי ,צלצלתי לבת שלה לקחת אותה הביתה .שנים אנחנו נוסעות ביחד ,נכון שהזכרון שלה לא הכי טוב ...אבל הפעם זה היה נורא...מזל שהיתי עם עוד כמה חברות טובות ... לייציק תודה רבה התגעגעתי לכולם

emmy5

New member
בימבו ,אני כבר מאושרת ,לראות אותך

ואת כל היתר

מנורה

New member
בוקר טוב למשכימי קום למתעוררים

ולממהרים ארוחת הבוקר מוכנה ה
רותח. יעלי ושרה רשמתי את ההתחיבות להיות שקדניות

emmy5

New member
יעלי , כל הכבוד על הרצון ללמוד

רק תשמרי על הבריאות שלך טוב לראות את כולכם

emmy5

New member
באיה , בפעם הבא כל האוטובוס ,

אני מביא את כל האוטובוס אצל באיה .... תודה באיה LOL

yaely2

New member
מנהל
אמי, כשאת באה אלי../images/Emo6.gif ../images/Emo150.gif

אמי יקרה
כשאת באה אלי, לא חשוב האוטובוס העיקר תביאי נהג נחמד עם חוש הומור ומצב רוח טוב יעלי

emmy5

New member
יעלוש,נחלק אותו חצי חצי LOL

אני אמצא נהג הכי מקסים שבעולם...LOL באנגליה,פגשתי נהג מקסים עם חולצה לבנה ועניבה ....LOLמשהו משהו

באיה

New member
היי אמי, גם אני לא מתנגדת לאיזה

נהג נחמד.
הוא יכול גם להביא תגבורת גברית. נו פרובלם.

yaely2

New member
מנהל
חברות שלי אנחנו מוכרחות ...../images/Emo22.gif

חברות יקרות שלי
מה דעתכן לצאת לאיזה מסע ציד קטן? יעלי

למעלה