בוקר טוב
בוקר לפיוס|כן

פוקסי99

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif בוקר לפיוס|כן

בוקר טוב לכולם. אז מה היה לנו?? כולנו הבענו דעות חלקנו בסערת רגשות של הרגע אשר משתה מתוכנו משפטים אשר במצב נורמלי לא הינו אומרים. אילו עמדנו מהצד ומסתכלים על עצמנו לא היינו מאמינים שזה אנחנו. חלקנו מרגישים מאוכזבים מתשובות ויחס שקיבלנו אך זו דרכה של קבוצת אנשים לא תמיד דברים מתקבלים כמו שרוצים לפעמים משפט פשוט ללא כוונה מקבל משמעות ללא תקנה. אז באו ונבחן מה אנחנו עושים כאן ולמה. הרי כל הםורום הוא בשביל להעביר דעות ידע והרגשה לשם החברות והבעת דעה ולשמוע מה עבר על כל אחד להישתתץ בשמחה ולצערנו לתמוך אחד בשני בשעת צרה. אני מודע ואולי לחלק מכם אני יראה כדמות רכרוכית אבל כאשר ראיתי את הברכה לוואן.הזלתי דמעה מעולם לא ראיתי אותה ומעולם לא שמעתי אותה אבל היא לגבי חברה אמיתית ורק מכאן כן רק מכאן. ואני אוהב כל אחד מכם מבלי לראות או לשמוע. אז לפני שאנו משתלחים או נעלבים באו נחשוב שניה מה זה ייתן ונגיד שאמרנו משפט "חזק" אשר נן למישו כמו שאומרים "באבי אביו" מה זה נתן לנו?קידם אותנו במעלה הפורום? עכשיו אנו יותר מקובלים? זהו שפכתי את הרגשתי ומרגיש יותר מזוכך. ולגבי פנינה ואחרי מה שהיא מרגישה לא יקרא אסון עם כולנו נפנה ונבקש שתחזור ואני מקווה שכאשר היא תראה את מספר הפונים היא תחזוא בעצמה. ושהבוקר יאיר והשמש תזרח ותמצא את כולנו טובי לב ומחייכים אולי אני חוצפן בהיתערבותי. הרי אני חדש. אבל דווקה החדש רואה דברים נכון כי ראיתו נקיה ללא רגשות (כך אני חושב פוקסי

פוקסי99

New member
תיקון הברכה לזיוי

ולא לוואן כפי שכתבתי אולי איני מתרגש???? פוקסי

wan

New member
בוקר טוב עולם בוקר טוב פוקסי../images/Emo42.gif

מסכימה עם כל מילה שכתבה. שנדע ימים טובים ומאושרים. התרגשות זה טוב. וטעויות זה גם טוב.. מכולם לומדים. וממך יש מה ללמוד. אהבת האדם ודרך הארץ שבך. יישר כוח איש. אתה איש מיוחד. כל אחד ואחד מאתנו יכול לתרום קצת לעולם ופורום יפים ונקיים יותר. שיהיה יום נפלא.

נונה1

New member
בוקר של בריאות טובה והרבה סבלנות

אחד לשני/שניה מקווה שיהיה יום עבודה מוצלח. מקווה שפנינה תחזור להנהלה ושישרור השקט בארמון המלוכה הזה. נונה1

shakola

New member
בוקר אור, לכל באי הפורום

שיבוא עלינו יום נהדר ומשמח. שתשרור אהבה בין כל בני האדם.

למעלה