בוקר טוב

rolan

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

עוד 3 ימים עד לחג ואז..... תתחיל העבודה הקשה באמת לערוך להגיש לחסל לרחוץ לנקות להעמיס שוב לחסל לנקות וככה 4 ימים וואווווו סופ"ש ארוך מאוד עמוס עמוס אורחים אבל מה.... בכייף מאוד עכשיו יאללה לעבודה יום נעים לכולם

סול11

New member
בוקר טוב ויום נפלא.

קמנו לבוקר של אור שיהייה הכל צחור חגים ושמחות מילים מבורכות נהנה מן הקיים יפה הוא העולם
לכולם

אהבתי וצחקתי נורא....יפה הוא העולם

בוקר טוב רולן ,עלמתי ,כולם
רגע לפני שאתן מתחילות עם כל העבודות,קבלו חיזוקית
שכל הברכות תתגשמנה ויהיה לנו יום קל ונעים עם המון שלווה

עלמה 3

New member
אחחחחח איזה יום יפה........../images/Emo42.gif

ותאמינו לי ..... אני לא מבינה , מקושט פה...... מלא פרחים, שמשות ברכות, חיזוקית........ רק של הדס. תגידו לי אתן לא עובדות..... מה זה אין לכן חג...... אתם לא מארחות.... רק פורום פורום בראש שלכם...... יום נפלא יקירות..... עבודה נעימה
עלמה

עלמה 3

New member
שחכתי לשאול ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אז בתוך כל הבלאגן, ניקיונות, בישולים, אירוחים, איך מוצאים זמן לעינוגים...... לא לא לא ...... סליחה לפורום..... חג שמייח.........

maof

New member
חג שמח ושקט לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

אני רוצה לשתף אןתכם בדבר ששמעתי היום ברדיו....לכל האנשים שנולדו בחודש אפריל...... אנחנו נמצאים עכשיו בחודש ניסן........ החודש יש 2 נונים באותו בשם החודש..... וזאת אומרת פעמים המזל יאיר פנים ברצוני לאחל הרבה אושר לכולםםםםםםםםםםם ושכל מישאלות הלב יתגשמו לכולםםםםםםםם ושהבחור הזה יופיע לכולם בחלום(אצלי הוא כבר היה) ושהדבר הזה יעלם לכולם לתמיד......אמן מעוף

מעוף הטלה

חודש ניסן עם שני נונים. יש הרבה אנשים שמאד יקרים לי שהם טליים כולל הנשמה שלי ,לכן לכל ברכה לטליים אני מצטרפת מכל הלב ואומרת אמן
חג שמח גם לך מעוף ובאמת שכל חלומותיך יתגשמו

maof

New member
תודה........ואמן../images/Emo141.gif

הדבר היחידי הוא......... שאני שור......... בת זוגתי שור........ הבת שלה שור........ וגם אחותי שור........ מעוף

למעלה