בוקר טוב

מיה :)

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

יש לי שאלה לגבי הכנות... אני כרגע בתחילת חודש שישי, נורא עייפה כל הזמן, ונורא רוצה להתחיל להכין את כל הדברים לתינוקת החדשה. אנחנו לא קונים שום דבר חדש, למעט שידה, בקבוקים, טיטולים וכו´. לכן, אני צריכה להביא את הכל הביתה (הכל מגיסתי...), מיטה, סל-קל, ביגוד, עריסה וכו´. אני רוצה להביא את הכל לפני הזמן כדי שאוכל לנקות ולכבס את הכל! לפני שבכלל לא אוכל לזוז... רוב המשפחה נגד, אומרים שלא טוב להכניס דברים של תינוקות לפני הלידה, אבל מה אפשר לעשות? להביא הכל אחרי שאחזור מחדר לידה? מה דעתכן?

יערה+

New member
אם את לא מאמינה בעין הרע

אז אין בעיה להביא הכל לפני, אני הבאתי, וכיבסתי וסידרתי, והיו אנשים שהרימו גבה, אבל זה הבית שלי והאמונות שלי, וככה הרגשתי נוח. זה הכל תלוי בך.

etilly

New member
בוקר טוב לך, מיה!

מיה היי, אני בדעה שבבית שלך את עושה מה שאת רוצה ומרגישה לנכון! אני מתכוננת לעשות את אותו הדברמהרגע שנמצא לנו דירה חדשה אני אצבע את החדר, אביא את כל הדברים שקיבלתי מהחברות, אסדר הכל כמו שאני אוהבת. בינתיים הדברים שלי לא בבית מסיבה מאוד פשוטה: אין לי מקום אפילו למקלות אזניים!!! אבל אני מתה להביא כבר את הכל הביתה. שיהיה לך יום נעים, אתי

היי מיה

אני חושבת שכדאי שהכל כבר יהיה מוכן מסודר ונקי כשתחזרי עם התינוק מחדר הלידה ולכן כדאי להכין מראש... מצד שני, אם את רק בחודש שישי לא צריך להילחץ ולמהר ואפשר לעשות כל פעם משהו קטן ובצעדים קטנים בלי לחץ. אני באופן אישי, התחלתי להכין הכל בתחילת חודש תשיעי. בהצלחה.

מיה :)

New member
תודה על התגובות!

אני לא מתכוונת להתחיל להכין הכל היום, אבל אני רוצה להתחיל בעוד כחודש. אני שמחה לראות שזה לא דבר נדיר! ושאני בחברה טובה. תודה, מיה.

tonti

New member
מיה מייתי! (איזה שם יפה!)

אני בעד שתעשי מה שבא לך בלי להתחשב באף אחד (חוץ מבעלך כמובן). אני אישית לא קונה כלום אבל לא בגלל עין הרע וכל הדברים האלה אלא מהסיבה שאני ממילא מתכוונת להיות אצל אמא שלי שבועיים בערך אז איו לי מה להלחץ ובלי קשר אני חושבת שאת רוב הדברים שקונים לא צריכים בהתחלה. הרוב בשביל ההורים ולא בשביל התינוק, חוץ מכסא לרכב שבאמת צריך כדי לצאת מבית חולים. אבל זו רק דעתי ויכול להיות שאני טועה ואחרי הלידה לא יהיה לי כוח לזוז הרבה זמן אבל אני בטוחה שנסתדר.

נירית1

New member
מיה בהריון הראשון שלי

לא הייתי מוכנה ששום דבר יכנס אלי הביתה, אבל הכל היה מוכן בבית של אמא שלי הבגדים המכובסים וכל מה שצריך, וביום שילדתי אמא שלי העבירה הכל לבית שלי. היום הכל כבר מוכן ללידה הבגדים כבר כובסו וסודרו בשידה, המיטה מוכנה רק צריך קניות אחרונות. ואני מצד אחד צוחקת על עצמי איך התנהגתי לפני הלידה הראשונה ומצד שני מאד מבינה. תעשי את מה שאת! מרגישה ומה שאת מאמינה בו עם את כבר רוצה לסדר אז קדימה עם לא אז אפשר לעשות רק את המינימום! ושיעברו ארבע חודשים במהירות

anat_i

New member
זה תלוי בך ובאיך שאת מרגישה עם זה

אני באופן אישי לא מכינה אף פעם מראש. קודם שיעבור הכל בשלום.... אם החשש שלך הוא שלא יהיה לך זמן אחר כך - אז אל דאגה, התינוק לא צריך הכל מוכן מיד על היום הראשון ותוכלי לאחר הלידה בנחת ובקצב שלך להכין הכל. כמובן שלא מזיק אם יש קצת עזרה (אמא, בעל).

למעלה