בוקר טוב
S srullli New member 27/12/01 #2 לפנות-צהריים טובים ../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif למי משעמם ????? !!!! למיייייי ??????!!!!!!! לא כייף ......
לפנות-צהריים טובים ../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif למי משעמם ????? !!!! למיייייי ??????!!!!!!! לא כייף ......
צ צוחה New member 27/12/01 #4 וואו הודעה ראשונה של unknown ! יום אחד הוא יפקשש וירשום בתור IC4 או להיפך
S S__A New member 27/12/01 #5 אחר אמצע אחר צוהוריים טובים .. ואם אני לא טועה אז מי שכתב את ההודעה הזאת היה the unknown וה"מנהל" שלנו הוא unknown
אחר אמצע אחר צוהוריים טובים .. ואם אני לא טועה אז מי שכתב את ההודעה הזאת היה the unknown וה"מנהל" שלנו הוא unknown
T the unknown New member 27/12/01 #6 צוחה אם אתה לא קורא את המאמרים אני מנדה אותך מהפורום אם קראת כבר אז תודיע לי בכל מקרה אני אצל חבר
R RedStorm New member 27/12/01 #8 איזה יופי הבוקר טוב הזה צבע את הפורום בצבעים תמיד הפורום נראה לי אפור שחור כזה...
S srullli New member 27/12/01 #9 no problemo ! ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif any time ! ממממ......השעה עכשיו...... 18:09 ,ז"א : לקראת-סוף-ערב טוב לכולם !!! חי חי ..... שנמשיך ....... ?
no problemo ! ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif any time ! ממממ......השעה עכשיו...... 18:09 ,ז"א : לקראת-סוף-ערב טוב לכולם !!! חי חי ..... שנמשיך ....... ?