בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif
אני בבית
... הגעתי ב7 בבוקר הביתה, הרוסה ומחוקה אחרי יומיים ארוכים מאוד וחסרי שינה כמעט לחלוטין (מה לעשות שבחרתי לאכול את הקינוח המקולקל בחדר אוכל ואז להקיא את נשמתי לילה שלם?
)... היה הכי כיף בעולם הזה
פשוט שבוע שבו השתזפנו בבריכה, אכלנו בלי סוף, ישנו ועשינו מלא כיף... החלק הכי מוצלח היה שייט שעשינו ביום האחרון שלנו, מ11 בבוקר ועד 5 אחה"צ... הספינה עצרה בכל מיני חופים מושלמים מהתמונות וירדנו לשחות שם, ואפילו עצרנו במערה מפחידה בתוך המים ששחינו לתוכה לזרוק מטבע... (תמונות בהמשך).. היה ענק, באמת!!! ועכשיו שמעו 2 קטעים מצחיקים
: 1. אני באה לאישה מפחידה שנראית שונאת יהודים כזאת, ואני מבקשת ממנה אש. ככה זה הולך: היא- "האו אולד אר יו?" אני-"אייטין" היא-חיטו!!!!!! פאקינג ירקה עליייי!!!!!
אני-
אח"כ התברר שהיא ירקה עליי כי היא חושבת שאני צעירה מדי בלה בלה, זה היה קורע מצחוק.
2.הקטע הכי חזק של הטיול שהכתיר אותי לפאדיחה של הטיול: אנחנו יושבות 4 בנות (מתוך 7 שהיינו) ליד הלובי, מסביב לשולחן עץ. כל אחת על כיסא עץ ורק אני על ספסלון עץ...פתאום אחר מהחלקים שלו עף ומתפרק... אני מסתכלת ואומרת "הלוואי שזה לא יתפרק עכשיו
". לא עוברות שתי שניות ופחחחחח הכל מתפרק, הספסל עף אחורה ואני איתו
כל מה שחברות שלי יכלו לראות זה ספסל הפוך ורגליים באוויר
( עדיין הייתי בצורת הישיבה יענו). במשך אולי דקה פשוט נשפכנו כולנו מצחוק ואני הייתי עדיין על הרצפה עוד שנייה משתינה על עצמי מרוב צחוק
...זה היה כואב אבל שווה ביותר, הלוואי והיה לי וידאו
! בקיצור היה אש
אני בבית