אני ראיתי את המשחק ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
את כולו וגם את המשחק מול מנצ´סטר יונייטד. אפשר להגיד בצורה רישמית שהתחלקתי על השכל כמו שאומרים
תודה לאל שלא במשפחה שלי ולא במשפחה של בעלי אין אף אחד שאוהב כדורגל, צופה במשחקים, היה לו אי פעם מנוי או שהוא אוהד קבוצה מסוימת. לגבי באופן אישי, אפילו במונדיאל אני מתעדכנת כדי להיות בענינים (בלי לצפות באף משחק!)
א ב ל בשבוע שעבר דיברו על היסטוריה ועל משחק מול "אלו מהטלוויזיה" ראו ערך החתיך ההורס דייויד בקהם המתוקשר. אז התחלטתי לתת למשחק צ´אנס. בקיצור, בלי להבין למה הם רודפים אחרי הכדור ובלי לדעת שום כלל מכללי המשחק, התחלתי לגלות מעורבות - נו טוב, בשביל המולדת
צריך לפרגן. וככה הסתיים לו משחק עם הפסד אבל טוב. אולי הסיבה האמיתית שצפיתי היתה שכל כך הרבה "מבינים דבר" "פירגנו" ואמרו שלחיפה אין סיכוי, שממש הייתי סקרנית לראות את ההיפך! אז אתמול כבר צפיתי יותר בענין
כי עם האוכל בא התיאבון, וניצחנו 3-0
אז לסיכומו של ענין, בגלל שהמצב במדינה כל כך זיפת ויש הזדמנות (היסטורית) להצליח בספורט, גם אם לא ענף שאני מכירה, אני מהמפרגנות
צריך להנות מהדברים הטובים, בטח אם הם מעלים את המורל הלאומי בזמן שמורידים לנו את דירוג האשראי, המשכנתאות עולות והעתיד מול העירקים לא ברור. יש לנו ספורט וגם זה משהו להנות ממנו (אם כי אני בספק אם אני אתחיל לחיות משבת לשבת-אני רק עם מכבי חיפה בגביע האלופות)