בוקר טוב
ל לי לו ש New member 7/8/07 #7 בוקר טוב ../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif סידרתי, שטפתי, כיבסתי, התקלחתי עכשיו זה הזמן לקפה ועוגה ת ע נ ו ג!!!
בוקר טוב ../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif סידרתי, שטפתי, כיבסתי, התקלחתי עכשיו זה הזמן לקפה ועוגה ת ע נ ו ג!!!
ס סמלת New member 7/8/07 #8 בוקר טוב../images/Emo122.gif אם אפשר למות מהאנג אובר ועייפות, איפה הארון שלי? בא לי למות ועוד בשביל שיחפרו לי עכשיו סטטיסטיקה למוות, גאד איזה עונש
בוקר טוב../images/Emo122.gif אם אפשר למות מהאנג אובר ועייפות, איפה הארון שלי? בא לי למות ועוד בשביל שיחפרו לי עכשיו סטטיסטיקה למוות, גאד איזה עונש
N Natalila New member 7/8/07 #9 בוקר טוב../images/Emo199.gif ישנתי מ23:00 בערך עד עכשיו ואני עדיין עייפה
כ כוכב בשמיים New member 7/8/07 #11 בוקר טוב אין לי מושג איך התעוררתי בבוקר.. אני מתישה את עצמי כל היום והלילה קצר מדי שיהיה יום טוב לכולם
בוקר טוב אין לי מושג איך התעוררתי בבוקר.. אני מתישה את עצמי כל היום והלילה קצר מדי שיהיה יום טוב לכולם
J Just NATI New member 7/8/07 #12 השעה פה 03:26../images/Emo29.gif והסיבה שאני ערה זה בגלל שאני ביום חופש מחר אני מקווה שיהייה יום שמש מחר (כי לפעמים אין) ונשב בבריכה פה יום מעולה לכולם
השעה פה 03:26../images/Emo29.gif והסיבה שאני ערה זה בגלל שאני ביום חופש מחר אני מקווה שיהייה יום שמש מחר (כי לפעמים אין) ונשב בבריכה פה יום מעולה לכולם