בוקר טוב
M MommyHug New member 14/8/07 #5 מה בוקר?../images/Emo12.gif ישנת רק 3 שעות?.... או שלא ישנת בכלל?...
ק קושקושית מתולתלת New member 14/8/07 #13 שכבתי במיטה.. לא נרדמתי..חצי שעה לפני שהייתי צריכה לקום נרדמתי, איזה מרגיז זה חזרתי לישון מ10 עד 1 ועכשיו הולכת לאכול
שכבתי במיטה.. לא נרדמתי..חצי שעה לפני שהייתי צריכה לקום נרדמתי, איזה מרגיז זה חזרתי לישון מ10 עד 1 ועכשיו הולכת לאכול
פ פרפרי אהבה New member 14/8/07 #7 בוקר טוב ../images/Emo42.gif בקושי קמתי היום, ובסוף הבייביסיטר שלי נדחה לשעה לא ידועה, כי לוקחים את הילדה לבדיקות דם.
בוקר טוב ../images/Emo42.gif בקושי קמתי היום, ובסוף הבייביסיטר שלי נדחה לשעה לא ידועה, כי לוקחים את הילדה לבדיקות דם.
כ כוכב בשמיים New member 14/8/07 #9 בוקר טוב../images/Emo42.gif אני עייפה, מותשת נמאס לי לעבוד במשרה מלאה וללמוד אוף מתי זה ייגמר כבר
ה הילי פילי New member 14/8/07 #10 בוקר ../images/Emo122.gif כמה טלפונים יכולים להיות לבן אדם?? נהייתי מבוקשת
א אשה מרציפן New member 14/8/07 #11 בוקר אור ../images/Emo42.gif צריכה לשטוף את הבית... להתקשר לרופא ולעשות עוד כמה דברים. נראה באיזה שלב הכוח יגמר.
בוקר אור ../images/Emo42.gif צריכה לשטוף את הבית... להתקשר לרופא ולעשות עוד כמה דברים. נראה באיזה שלב הכוח יגמר.
ק ק א ר י נ י 1982 New member 14/8/07 #12 צהריים טובים ../images/Emo122.gif לא יודעת אם יהיה כוח ללכת לחדר כושר ..... הכל כואב
ק ק א ר י נ י 1982 New member 15/8/07 #16 רק עכשיו אני עונה לך ../images/Emo3.gif הכל כואב. אבל אל דאגה - עד סוף השבוע אני כמו חדשה ... ושבוע הבא אני מגיעה לטפל בך
רק עכשיו אני עונה לך ../images/Emo3.gif הכל כואב. אבל אל דאגה - עד סוף השבוע אני כמו חדשה ... ושבוע הבא אני מגיעה לטפל בך