בוקר טוב..

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב..../images/Emo42.gif

קומו עצלנים..היום איחרתי לפתוח שרשור בוקר טוב כנראה מחר אעשה זאת בחצות:) אז עבר עליי יום מדהים, מקסים, משגע, נהדר מלא אהבה, מייק יודע איך לאהוב אותי..
אז בונבוני קודם לך בוקר הכי מקסים בעולם, לנסיך, ליהלום...אוהבת אותך.. רק מי שמכיר אותך לעומק מבין איזה נכס לאומי אתה..
שיהיה לכולכם אחלה יום.. ואני תיכף אחפש איזה שיר..

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo41.gifחידה- מי שפותר ראשון מקבל חסינות מחסימות

אז ככה זה הולך... לאם אחמד היו 4 ילדים, חורף, ברק, רעם..מה השם הרביעי?.. כל הזכויות לחידה שמורות למייק...

KingTino

New member
מייק בטח מחובק עם הכרית וחולם

אני ואת פה לבד נראה לי שאני אתפוס מכסה שלא אצא פצוע אנוש

respecta1

New member
בוקר טוב

ו صباح الخير לערבים מביננו מי אמר הסקטור היהודי לא מתחשב?

THE WIZARD 55

New member
יפה מאוד..אתה בדרך הנכונה..

מבטיחה לך שבקרוב גם אתה תהפוך לפרו פלסטיני כמו שאר החברים שלי
היו לי הרבה חברים ימנים, שפשוט אחרי שהכירו אותי הפכו לשמאלנים..
יום טוב..

פספורט

New member
בוקר טוב...קפצתי לבקר...

ורוח הקוסמת מרחפת על פני הפורום...
בוקר טוב קוסמת , תקתוקית , סתם , זאווס , פיפא , פרתיק , הילדגראד , לוויתן , סלטושי , תמוז , לנדסמן , אסדה , דרגון , מי עוד ? שכחתי.. בוקר טוב פורום..
לבקר אחרים ולתת להם את ההרגשה שאינם רצויים - זאת יכול כל אחד לעשות. אך לרומם את רוחם ולהעניק להם הרגשה טובה - לכך דרושים כשרון מיוחד והשקעת מאמץ. - רבי נחמן מברסלב שיהיה לכם יום יפה ומלא חיוכים

זאווס

New member
בוקר טוב לכולם

קוראים לך נחמן ..........מקווה שהפסקת לגמגם? יום טוב עריהודים

THE WIZARD 55

New member
פספורטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

באש ובמים, בתהילה ובאפילה..! אלה חברים טובים..אחלה הרגשה טובה על הבוקר לראות אותך כאן ליידי:) אני מצפה כל יום לפתגם, בדיחה, ותמונת היום:) התרגלתי, לא יכולה לוותר על זה.. ואהבתי את המשפט ששמת בקומונה..אהבת אמת זה כשאתה לא מצליח להרדם כי המציאות שלך טובה מחלומותייך. - תאודור סוס גייזל גנבתי אותו לכאן... אז כמו שאמרתי לך כבר שם, איך שיהיה לך זמן פנוי מכל עיסוקיך..מיד להגיע ליידי.. אחלה יום טוב

THE WIZARD 55

New member
מאתמול אתם אוכלים אחד את השני../images/Emo6.gif

או שהוא השתלט לך על המחשב

למעלה