בוקר טוב..

מוחמד5

New member
בוקר טוב פורום

מלחמה בין השיח'ים בעלי זכות מתן פתוא (פסק הלכה). שיח' אחד אסר על נישואי מוסלמים ליהודיות בטענה שזה טכסיס בכדי להביא ילדים לעולם ולהפוך אותם ליהודים בעתיד,בנוסף לכך הן יגייסו את בעליהן בכדי לרגל לטובת ישראל... ועוד טענות. לעומתו יוצא שיח' אחר שמפריך את הטענות ומדגיש שבאסלאם מותר למוסלמי להתחתן עם יהודייה. יום טוב לכולם.

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב..../images/Emo42.gif

תתעוררו כבר.. התרנגולות האלה כבר לא יקרקרו מחר..משרד החקלאות החליט להמית אותן לשם תרגיל.. "ההמתה תתבצע באמצעות מכונות המפזרות קצף כיבוי או קצף דומה, וזאת באמצעות טכניקה של הצפת הלול והטבעת העופות עד למותם כתוצאה מחנק", ציין לדיאנסקי במכתב. "לא מדובר בשיטה להמתה הומאנית, אלא בשיטה של השמדת אוכלוסיה המותרת לשימוש אך ורק באמצעים חריגים, כך שמדובר בהפרה בוטה של חוק צער בעלי חיים.." שיהיה לכולכם יום טוב, שבוע טוב, שנה טובה..

mike00

New member
זה הרי ידוע שיעקב בן יזרי הוא אדם שפל שמגיל

צעיר אהב להתעלל בבעלי חיים,לדקור,לשרוף,להטביע ומה לא...... הוא לא רואה את טובת הציבור אלא מנסה לספק את אהבתו הסאדיסטית לפגיעה בבעלי חיים!! לדעתי צריך לנסות את הקצף הזה על חברי תנו לחיות לחיות

mike00

New member
מכיוון שיש נושאים הרבה יותר חשובים להטפל

אליהם ולדון בהם מאשר כמה מאות עופות שאמורים למות ממילא.... זה לא שיש פה ניסוי איך אפשר להתעלל בבעלי חיים בצורה הכי קשה שאפשר.. מדובר בניסוי של איך אפשר לתת מענה הכי מהיר למחלה שעלולה להתפשט פה בארץ!!! בבריאות בני אדם אני לא משחק,מצידי שימיתו את כל העופות בארץ,ויפריחו כדורים פורחים עם שלטי הזהרה לנחליאלים לא להגיע לכאן השנה!! כשאת הכלבה שלי לקחה משטרת ישראל בגלל חוק דבילי שלא תרם במאומה לתנו לחיות לחיות לא היה מה להגיד... ואני לא מדבר על המקרה האישי שלי אלא על הצעות חוק מטומטמות שהעבירו פה אנשים חסרי כל ידע והבנה מינימלית בכלבים, אנשים שמנת המשכל שלהם קרוב לוודאי נמוכה מזו של הכלבה שלקחו לי... אז ביום שיתחילו באמת לדאוג לעיקר ולא לתפל אז אני אעריך אותם.... וחשוב[או שלא]לציין שאני אישית תרמתי במשך 7 שנים כל חודש לתנו לחיות לחיות...אמנם רק 20 שקלים בחודש אבל עדיין משהו סימלי שעוזר לראשי הארגון לקבל משכורות נאות[מאוד].... גם בזמנים שאני לא הייתי בארץ הם את הכסף שלי קיבלו בברכה,אבל כששלחתי להם מכתב בבקשה לעזרה הם ענו לי שהם מצטערים אבל הם לא מטפלים בבעיות מהסוג הזה..... מבחינתי זוהי עמותת שקר שיכולה לפעול ולעשות הרבה יותר,עצוב שהיא מספקת עבודה ומשכורות עתק לאנשים לא ראויים..

THE WIZARD 55

New member
למה היא לקחה לך?

ואני מניחה שאתה יודע יותר טוב ממני בנושא. פעם ראשונה שומעת ממך ביקורת על הגוף הזה.

mike00

New member
היתה לי כלבת אמסטף מעורבת בבוקסר...

כלבה מדהימה שעברה אילוף מקצועי משני מאלפים... הראשון אצל מאלף שמתמחה בכלבים מהגזע שלה והשני מאחד המאלפים של יחידת הכלבנים.. באיזשהו שלב החליטו להוציא חוקים נגד כמה גזעים של כלבים בארץ כך שהייתי מחוייב לעקר אותה,אסור היה לי לצאת איתה לא קשורה ובנוסף היא היתה מחוייבת במחסום... לילה אחד יצאתי איתה לשפת הים ושיחררתי אותה שתרוץ קצת....מישהו החליט להתלונן עלי למרות שלא היו אנשים בקרבתי ולמרות שלא הפרעתי לאיש... ניגשו אלי שני שוטרים ביחד עם 3 פקחים והסבירו לי שעברתי על החוק ולכן לוקחים את הכלבה וימיתו אותה אצל ווטרינר.. אבל אני לא צריך לדאוג כי היא לא תרגיש כלום...... ניסיתי להתווכח אבל כשהבנתי שאין עם מי לדבר אמרתי להם שהם מוזמנים לנסות.. הכלבה שלי עברה כחלק מהאילוף שלה שלב שבו היא לומדת לשמוע רק לבעלים שלה,לקח להם כמעט 3 שעות לתפוס אותה.. בינתיים צלצלתי לעורך דין ולווטרינר שלה[מזל שהוא חבר אחרת היה שולח אותי לקיבינימט בשעה הזאת] והתייעצתי מה לעשות הבנתי מהעורך דין שזה לא ממש תחום ההתמחות שלו אבל בבוקר הוא יברר בשבילי מה אפשר לעשות.. הווטרינר אמר לי שיש עוד כמה בעלי כלבים בבעיה מהסוג שלי ושאף אחד לא קיבל את הכלב שלו חזרה.. בסופו של דבר כשהבנתי שאין מה לעשות פניתי למאלף שלה ובקשתי ממנו לנסות לגייס אותה למשטרה במקום שימיתו אותה.. קראו לה בס....איך שאני מתגעגע אליה

THE WIZARD 55

New member
אוי איזה סיפור עצוב

אבל איך הסתיים? המיתו אותה? שאו שגייסו אותה? בתור אחת שהיתה לה כלבה 17 שנה, אני יכולה לאמר לך שלהפרד ממנה כשנפטרה היה קשה מאוד מאז אין לי כלבים. לא מסוגלת לעמוד בפרידות האלה.

mike00

New member
גייסו אותה והשגתי קומבינה לראות אותה פעם אחת

אבל אחרי שראיתי את המבט שלה כאילו מאוכזבת ממני לא הלכתי יותר....

THE WIZARD 55

New member
חיסול הגרעין באירן במיידי!

הנשיא בוש חושש המתקפה אירנית על ישראל תגרום למלחמת עולם שלישית... אתמול אחמדיניגאד הצהיר על השלמת הפעלתן של 3,000 צנטריפוגות, תשמש "קו אדום" לתקיפה ישראלית; אם נכונה הצהרת הנשיא, איראן תהיה מסוגלת לייצר את פצצת האטום הראשונה שלה בסוף 2008 או ב-2009 למה מחכים?..שיהיה מאוחר מידי? איך מחסלים את כל המתקנים? הבנתי שהם מפוזרים בכל רחבי אירן..יש לישראל מודיעין טוב? אם כן, אני מוכנה למלחמה, אני לא רוצה למות מהפצצה גרעינית כל פעם שהנושא הזה עולה אני פשוט נתקפת בהיסטריה..הרגשתי בטוחה כשידעתי שישראל היא היחידה שמחומשת גרעינית... השעון מתקתק...למה אף אחד לא עושה כלום..הסנקציות שהטילו על אירן במילא לא עוזרות..

respecta1

New member
הנה יש כתבה שהאמרקאים חוששים

שישראל תתקוף בזמן הקרוב, בעקבות זה שהאיראנים הגיעו ל3000 צנטירגופות מה שזה לא יהיה.. נקווה שזה נכון

THE WIZARD 55

New member
שאלון ../images/Emo23.gif

1. אתה אוהב אותי? 2. כמה אתה אוהב אותי? 3. התגעגעת אליי? 4. כמה התגעגעת אליי? 5. אם היית צריך להקדיש לי שיר שיבטא את רגשותיך באיזה שיר היית בוחר? 6. אתה יכול לחיות בלעדיי? 7. אני האהבה הכי גדולה בחיים שלך? 8. תכתוב לי שיר 9. תכתוב לי מכתב אהבה 10. תנשק אותי

mike00

New member
הממממ......אין תגובה....../images/Emo68.gif../images/Emo120.gif../images/Emo203.gif

THE WIZARD 55

New member
הנה שיר ..מייק 00 קבל אחד השירים

שאני הכי אוהבת... תנחש מה קורה בשיר אם בא לך תביא לי שיר..אני במוד לשירים..

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב מוחמד

מעניין איזה עוד טענות...חחח הורגים אותי השטויות האלה מצחוק.. השיח האחר בטח טען שהילדים יהיו מוסלמים..
לפי האמא במקרה הזה הילדים יהודים לפי האבא הם מוסלמים.. אשכרה תסביך לכל החיים, אלא אם כן הילד יחליט להתנצר..
שרשר אותי אליך מוחה...

מוחמד5

New member
דברו בבוקר על להקת הרוק

(כבד) הערבייה הראשונה (מוצאם מסוריה). אפשר יותר מידע ופרטים ואם אפשר גם שירים !! תודה.

THE WIZARD 55

New member
אולי מייק מכיר...מה לי ולרוק כבד..

אני עכשיו בקטע של ראפ, אני מקימה להקה בקרוב
עמית הבטיח לנגן.. ראפ ברוח שנות השישים...

למעלה