בוקר טוב

junior gong

New member
בוקר טוב ביג'ו !

מה קורה?
לך לישון אחי לך, מה מעיר אותך בשעות האלה, תשמע ממני אין כמו לישון. צריך לחנוק את זה שהמציא שצריך לעבוד בבוקר, עבודה צריכה להיות 4 שעות ביום, החל מ-12 בצהריים עד ארבע וזהו, עם הפסקה של שעה באמצע, ואני כמו מפגר הצעתי לבוס שלי לבוא מוקדם היום בישביל לשחרר קצת לחץ בעבודה, טוב נו, הרגשתי מחוייב בפעם הראשונה בחיים שלי, אתמול עשה איתי קומבינה שנתנה לי להרוויח כמה מאות שקלים מבלי לעשות כלום, אז לפחות להחזיר לו טובה, מה שכן........שזו פעם אחרונה שאני קם כל כך מוקדם. מייקי מאן, שיהיה לנו יום פורה ומעניין, לשני המייקים בפורום, ולשאר.

mike00

New member
ואני כבר חשבתי לאן נעלמת....

בוקר טוב ג'וניור,חזרתי מאוחר מתל אביב,הראש מלא באלכוהול אז צריך איזה שניצל עם מיונז וחריף בתוספת כוס מים קרים ככה לפני שאני בכלל שוקל על ללכת לישון
מזל שאני בחופש,לא עובד עד מאי......מסכן השותף שלי...חחחח....בא לו להרוג אותי....ברחתי לו לחצי שנה
שיהיה יום מצויין,יום עמוס בקומבינות שיכניסו לך הרבה לירות לכיס..... בכל זאת וויז אומרת שהבטחת לה איזה עוף או משהו,אבל זה לא בא ממני

mike00

New member
להוריד בבקשה את החסימה מחולה נפש שמור מרחק

מסיבות הומניטריות........הבן אדם מתחיל להשתגע באמת מאז שנחסם כאן... מוחה,אני פונה אל הלב שלך....עשה משהו בשביל לעזור... ראיתי בשער של תפוז קישור לאיזה שרשור של מישהי שהחבר שלה לא נותן לה
שימו לב מי הגיב לה...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גם אני הגבתי לנעל הזאת

איזה בחורות סתומות יש בעולם הזה היא לא קולטת שבוגד בה ועוד רצה לספר את זה לכל החברה..

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולם.

אני חולה, יותר חולה מאתמול, יותר חולה גם משלשום מקווה שיותר חולה גם ממחר. יום בריא לכולם.

KingTino

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo183.gifבוקר טוב פורום יקר ../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif

מה קורה חברים , מזמן לא היתי פה מה התגעגעתם או עוד לא?

gogi000

New member
בוקר טוב חברים../images/Emo24.gif

בוקר טוב ערבים בוקר טוב שמאלנים בוקר טוב ימניים בוקר טוב ברוך מרזלים בוקר טוב אנשי מרכז( שהם בעצם ימניים) בוקר טוב למי שאינו כלול ברשימה לעיל סלאמתק ויזארד, אינשאללה רספקתה ואלא אינתי

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אהלן אהלן, התגעגענו:) לפחות נתת לי לצחוק על הבוקר..

THE WIZARD 55

New member
בוקר יא מוחמד?../images/Emo6.gif

תודה מוחמד, האמת שמרגישה יותר חרא חרא אבל מנסה לחייך...תראפיה.

למעלה