בוקר טוב

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מזמן לא פתחתי שרשור בוקר טוב באמצע הלילה.. השבוע האחרון היה לי קשה מנשוא הרבה מחלות פקדו אותי.. מקווה שהשבוע הזה יביא איתו תרופה ומזור למחלות.. שיהיה לכולם שבוע טוב..

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif שבוע טוב נשמה

הצרצרים מצרצרים:) תלך ותחזור בשלום, נתגעגע עד יום חמישי הבא..!!

THE WIZARD 55

New member
אחלה בוקר רספקטה../images/Emo6.gif

סוף סוף משתתף בשרשורי בוקר טוב.. כל הכבוד, קבלת עכשיו עוד

THE WIZARD 55

New member
שוב בוקר טוב../images/Emo42.gif

הבוקר נתתי לאחיינית שלי לשקר שוב למדתי אותה לשקר, בגלל שאחרנו לגן כמו כל יום.. התגובות שלה קורעות אותי מצחוק ילדים זה שמחה ואושר ענק.. שיהיה לכולם יום טוב..

מוחמד5

New member
שבוע טוב לכולנו

לא יפה לשקר.. לא יפה. היום הולך להיות גשום,רואים את העננים שמגיעים מהים. הרבה בריאות לכולם.

THE WIZARD 55

New member
חחחח חייבים, אחרת הגננת לא תכניס

אותנו לגן, ועוד אחרי שהתקשרה אליי לפני שלושה ימים בכדי להסביר לי שלא מאחרים
אני שמה משקפי שמש שלא תראה שהתעוררתי חצי שעה לפני והמצאתי לה שבאנו מטיול אצל קרובי משפחה רחוקים מאי צחקה כל הדרך לגן..אמרה לי אני אשקר לגננת והיתה מבסוטה... יום אחד הגענו לגן בשעה 11 זה היה שיא השיאים

מוחמד5

New member
חחחחחחחחח

דוגמא ומופת. אני ההפך, מסוג האנשים ששונאים איחורים.

THE WIZARD 55

New member
אני מאחרת כפייתית

תמיד מאחרת, גם אם מוכנה בזמן חייב לקרות לי משהו שיחזיר אותי הביתה, שוכחת פלאפונים, כסף, פעם אחת לא מצאתי מפתחות של הבית, בעצם יותר מפעם אחת
אני בלגניסט
חייבת שיכינו לי הכל, כמו שאמא היתה עושה לי בבית ספר מול העיניים, אמא תמיד אמרה לי שאם יכלתי לשכוח את הראש בבית בבוקר, הייתי משאירה אותו על המיטה:)

מוחמד5

New member
יצפאן

הומור זה דבר בריא , תחום ההומור נכנס כיום לכל מקום ומקום,גם בחברות גדולות מארגנים סדנאות הומור, גם בבתי חולים.. ההומר של יצפאן כבר לא עושה לי את זה, אני מודה שלא ראיתי השנה את תוכנתו החדשה,אתמול ראיתי חלק קטן ממנה ,ומה שראיתי הספיק לי. כדי להבין שהבחור כבר איבד את הברק שלו. ראיתי את הקטע בו הוא מתקשר לתחנות מוניות בירדן ,הוא מדבר ערבית לא רעה בכלל (הבנתי שהוא כבר עשה קטעים דומים והתקשר לעוד מדינות ערביות). הוא ניסה להצחיק את צופיו, ניסה לצחוק על מי שנמצא איתו בצדו השני של קו הטלפון, אני חייב להביע את דעתי ולהגיד שזה היה עלוב במיוחד, הבחור ניסה לצחוק ולהצחיק, אותי ! הוא לא הצחיק. נהניתי לראות את הזובור שעשו לו הירדנים. ותחשבו על זה שזה היה קטע ערוך, כביכול חשבו עליו לפני ששדרו אותו, ואם הם חשבו ששני הקטעים היו המיטב שיצפאן הצליח להשיג בכדי להצחיק אז...הציון הסופי שאני מעניק לו הוא ציון עלוב . ,

mike00

New member
מזכיר לי את הפעם ששי ודרור צילצלו לבורגר קינג

בביירות......עשו הזמנה של זילזאל וקטיושות לתל אביב

THE WIZARD 55

New member
איפה הימים הטובים של שי ודרור

הם היו רוצחים אותי מצחוק..במיוחד עם הטלפונים שלהם..
יצפאן, דווקא שבוע שעבר ראיתי איזה קטע מהתוכנית, היה משעשע לא כל התוכנית, אבל גיחכתי מידי פעם..

מוחמד5

New member
חחח אני זוכר את זה

אבל הוא היה עלוב אתמול.(אתה רומז לכך שהוא גם לא יצירתי !! הוא ממחזר חומרים ישנים !!)

mike00

New member
לא רואה את יצפאן,לא הצחיק אותי קודם ואני לא

רואה סיבה שיצחיק אותי עכשיו.....הומור רדוד....יש לו פה ושם הברקות אבל בשביל הזמן מסך שהוא מקבל הוא צריך להתבייש..

respecta1

New member
ראיתי רק את הסוף.. הוא מצחיק בראיונות

עם אנשים.. מראיין את האנשים הכי פאשיסטים ואנטישמים שמוצא וצוחק עליהם

THE WIZARD 55

New member
נכון, הראיונות הכי מצחיקים, זה בעצם מה שראיתי

ובוא נגיד שהוא עדיין הנרקיס מלך הביצה..

KingTino

New member
בוקר טוב ../images/Emo188.gif ../images/Emo183.gif

מה קורה יא הזויים אתם פורום פלשתינאים שיש בו יהודים יותר מאשר ערבים,,, זה הדבר הכי הזוי שיש, פהף ארבע ערבים, ושהשאר יהודים, אם נסתכל על זה מנקודת מבט אחרת , אם הינו משנים את ם הפורום ל"פלסטינאים ופעלי הימין" לא שווה יותר?

למעלה