בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

אולמרט אחראי למותם של 33 חיילים.. נו, אז מה..אז הוא אחראי.. בד"כ שולחים אחראים לכלא ..לא?.. לפחות היו דורשים ממנו שיתפטר.. שיהיה לכם אחלה יום טוב..

THE WIZARD 55

New member
לילה טוב לכולם..

מצבי רוח שמתשתנים משניה לשניה.. זה מה שמאפיין אותי בשבוע האחרון אם הייתי אישה הייתי יכולה לחשוב שאני במחזור
הרבה חסרים לי..התעוררו...

THE WIZARD 55

New member
חחח איפה יונים מוחמד?

חחחח הרגת אותי מצחוק עכשיו... ניסיתי לישון ולא הולך לי, אז קמתי.. נראה לי לילה לבן יעבור על כוחותיי

מוחמד5

New member
שו לבן !!

את ישנה עם פלוריסנט דולק !! לא יונים !! (אופס... יונה מזכירה שלום = מילת גנאי ). צריך לחשוב על משהו אחר.

THE WIZARD 55

New member
אני עכשיו בעלטה..

אורו הדל של המחשב מאיר את חדרי.. חחח אולי עורב, הכי מתאים...שחור וצוחני.. לך תראה את השיר שלי...רציתי לשנות לו את הסוף אבל כנראה הסוף ישאר ככה

מוחמד5

New member
../images/Emo12.gif

אורו הדל של המחשב !! תדליקי גם את מסך הפלאפון יהיה לך יותר אור
תני קישור לשיר , אני לא הולך באמצע השינה....

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחחחחחח פתחתי את 2 הפלאפונים

עדיין חשוך... והנה קבל אותו עשיתי העתק הדבק, אבל תגיד בכנות מה חושב אני בינתיים מכינה נס קפה מומביאה מלא שוקולד חחחחח קורבן האהבה על סוס לבן, עם חרב ביידה היפוליטה דהרה אל הלא נודע ליבה לא ידע מימיו יראה לפתע חלחל בפתחו של היער הנורא מוכנה לקרב, דרכה את קשתה החלה מגששת את דרכה בעלטה סימפוניית הציפורים, היצירה של הטבע ליוו אותה בדרכה, כל שעל ופסע השקיעה על מגוון צבעיה ערפלה את חושיה.. נהר האהבה האיר את עיניה השכיח את הסכנה מהפירניה היא פשטה את השריוןן שעטתה על ליבה וטבלה במימי התשוקה..התאווה.. כה חמים ונעים היה המגע סוף סוף פצחה את הלא נודע כשעצמה את עיניה והתמכרה פירניה אכזרית את גופה דקרה שותתת דם נלחמה כלביאה.. על קברה התנוסס השלט הבא.. "קורבן האהבה"

מוחמד5

New member
אשרבי חבית מנוים בדל אל 2הוי

חחחחחחח 2 פלאפונים !! בשל מה !! לא היה עדיף לקנות מסך מחשב יותר גדול !!

מוחמד5

New member
אני חלש

בשירי אהבה . אני חזק בשירים בסגנון : איפה ישנם עוד אנשים .......

מוחמד5

New member
תלמדי דבר חדש ממני

לעולם אל תגידי אני משתדלת. השתדלות היא מושג יחסי , ההשתדלות של כל אחד מאתנו שונה. אז אמרי מהיום והלאה : עשיתי[עושה,..... (זה לא שאני חכם, פשוט הייתי בהשתלמות עם פסיכולגים ארגוניים)

THE WIZARD 55

New member
חחחחח אתה לא חכם, אתה מצחיק../images/Emo6.gif

תגיד לפסיכולוגים ההם שגם עשייה זה מושג יחסי... יש כאלה שמרימים כוס מהשולחן והם עושים משהו...

מוחמד5

New member
להבדל מהמשתדלים ../images/Emo3.gif

שספק אם בכלל ירימו את הכוס מהשולחן.

למעלה