בוקר טוב

ז י ק ו

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

כבר מריחים את הסופ"ש.. וממה שצפוי לנו הולך להיות אחלה של מזג אויר יש תוכניות מעניינות למישהו ?!

מסיבת וילה פרטית

אצל חבר טוב שלי...יוווו אני כל כך הולך להשתכר!!!!! חחחח

יש לי. אבל לא מי-יודע-מה מעניינות

הערב מסיבת מרק ועוגות תוך אימון בשפת האספרנטו. מחר מסיבה לזכר ידיד שנפטר (כאן עושים מזה חגיגה...מוזרים הגויים האלה) מחרתיים קונצרט חג מולד

גירסה חדשה לשיר השירים: קול דובי הנה זה בא

אני לדובי ודובי לי כי טובים דוביך מיין דובי ירד לגנו לערוגות הבושם אִכְלוּ רֵעִים, שְׁתוּ וְשִׁכְרוּ דּובים אֶשְׁכֹּל הַכֹּפֶר דּובי לִי, בְּכַרְמֵי עֵין גֶּדִי. {ס} הִנְּךָ יָפֶה דובי אַף נָעִים, אַף-עַרְשֵׂנוּ רַעֲנָנָה. : כְּתַפּוּחַ בַּעֲצֵי הַיַּעַר, כֵּן דובי בֵּין הַבָּנִים; בְּצִלּוֹ חִמַּדְתִּי וְיָשַׁבְתִּי, וּפִרְיוֹ מָתוֹק לְחִכִּי. קוֹל דּובי, הִנֵּה-זֶה בָּא; מְדַלֵּג, עַל-הֶהָרִים--מְקַפֵּץ, עַל-הַגְּבָעוֹת. דּוֹמֶה דובי לִצְבִי, אוֹ לְעֹפֶר הָאַיָּלִים; הִנֵּה-זֶה עוֹמֵד, אַחַר כָּתְלֵנוּ--מַשְׁגִּיחַ מִן-הַחַלֹּנוֹת, מֵצִיץ מִן-הַחֲרַכִּים. עָנָה דובי, וְאָמַר לִי: קוּם לך רַעי יָפה ולך לך דובי לִי וַאֲנִי לוֹ, הָרֹעֶה בַּשּׁוֹשַׁנִּים. יָבֹא דובי לְגַנּוֹ, וְיֹאכַל פְּרִי מְגָדָיו. קוֹל דּובי דוֹפֵק, דּוּבִּי שָׁלַח יָדוֹ מִן-הַחֹר, וּמֵעַי, הָמוּ עָלָיו. (מה פה קורה פה? הא??!!) אִם-תִּמְצְאוּ, אֶת-דּוּבִּי--מַה-תַּגִּידוּ לוֹ, שֶׁחוֹלה אַהֲבָה אָנִי. דובי צַח וְאָדוֹם, דָּגוּל מֵרְבָבָה. (יש כמה דובים ג'ינג'ים חתיכים במיוחד עם הדגל...) חִכּוֹ, מַמְתַקִּים, וְכֻלּוֹ, מַחֲמַדִּים; זֶה דוּבי וְזֶה רֵעִי, בְּרַח דּוּבִּי, וּדְמֵה-לְךָ לִצְבִי אוֹ לְעֹפֶר (אני מעדיף שיידמה לשור או לתאו בופאלו...) פסוק ט: מַה-דובך מִדּוֹב, הַיָּפה בגברים: מַה-דובך מִדּוֹב, שֶׁכָּכָה הִשְׁבַּעְתָּנוּ. שיר השירים פרק ו פסוק א: אָנָה הָלַךְ דובך, הַיָּפֶה בגברים; אָנָה פָּנָה דובך, וּנְבַקְשֶׁנּוּ עִמְּךָ.

למעלה