גירסה חדשה לשיר השירים: קול דובי הנה זה בא
אני לדובי ודובי לי כי טובים דוביך מיין דובי ירד לגנו לערוגות הבושם אִכְלוּ רֵעִים, שְׁתוּ וְשִׁכְרוּ דּובים אֶשְׁכֹּל הַכֹּפֶר דּובי לִי, בְּכַרְמֵי עֵין גֶּדִי. {ס} הִנְּךָ יָפֶה דובי אַף נָעִים, אַף-עַרְשֵׂנוּ רַעֲנָנָה. : כְּתַפּוּחַ בַּעֲצֵי הַיַּעַר, כֵּן דובי בֵּין הַבָּנִים; בְּצִלּוֹ חִמַּדְתִּי וְיָשַׁבְתִּי, וּפִרְיוֹ מָתוֹק לְחִכִּי. קוֹל דּובי, הִנֵּה-זֶה בָּא; מְדַלֵּג, עַל-הֶהָרִים--מְקַפֵּץ, עַל-הַגְּבָעוֹת. דּוֹמֶה דובי לִצְבִי, אוֹ לְעֹפֶר הָאַיָּלִים; הִנֵּה-זֶה עוֹמֵד, אַחַר כָּתְלֵנוּ--מַשְׁגִּיחַ מִן-הַחַלֹּנוֹת, מֵצִיץ מִן-הַחֲרַכִּים. עָנָה דובי, וְאָמַר לִי: קוּם לך רַעי יָפה ולך לך דובי לִי וַאֲנִי לוֹ, הָרֹעֶה בַּשּׁוֹשַׁנִּים. יָבֹא דובי לְגַנּוֹ, וְיֹאכַל פְּרִי מְגָדָיו. קוֹל דּובי דוֹפֵק, דּוּבִּי שָׁלַח יָדוֹ מִן-הַחֹר, וּמֵעַי, הָמוּ עָלָיו. (מה פה קורה פה? הא??!!) אִם-תִּמְצְאוּ, אֶת-דּוּבִּי--מַה-תַּגִּידוּ לוֹ, שֶׁחוֹלה אַהֲבָה אָנִי. דובי צַח וְאָדוֹם, דָּגוּל מֵרְבָבָה. (יש כמה דובים ג'ינג'ים חתיכים במיוחד עם הדגל...) חִכּוֹ, מַמְתַקִּים, וְכֻלּוֹ, מַחֲמַדִּים; זֶה דוּבי וְזֶה רֵעִי, בְּרַח דּוּבִּי, וּדְמֵה-לְךָ לִצְבִי אוֹ לְעֹפֶר (אני מעדיף שיידמה לשור או לתאו בופאלו...) פסוק ט: מַה-דובך מִדּוֹב, הַיָּפה בגברים: מַה-דובך מִדּוֹב, שֶׁכָּכָה הִשְׁבַּעְתָּנוּ. שיר השירים פרק ו פסוק א: אָנָה הָלַךְ דובך, הַיָּפֶה בגברים; אָנָה פָּנָה דובך, וּנְבַקְשֶׁנּוּ עִמְּךָ.