בואנה, אתה מוזר אתה.. ../images/Emo2.gif
בניגוד אליך אני דווקא ניסיתי *לא* לצחוק (כי ראיתי את זה באתר בשעות העבודה..) וזה היה פשוט בלתי אפשרי... כל סצינה שהאבא מופיע, הוא פשוט משכיב אותי מצחוק
- וזה התחיל כבר בדקה הראשונה כשהוא לא מצליח להגיע לשלט ומתחיל לזרוק דברים על הטלויזיה בנסיון לפגוע בכפתור שמחליף תחנות, לקרוא לאשתו ולבן שלו שיעזבו הכל ויבואו אליו - העיקר לא לקום מהספה. באיזשהו מקום זה הזכיר לי קצת את אבא שלי, עד שזה מגיע לקטע שהוא משחד את מאיה (אחלה חינוך....)
ואז מגיע מכרם ח'ורי, שגם בתפקיד הכי משני ועם הטקסט הכי נונסנס-מונטי-פיית'ון שאפשר היה לתת לו (למשל הכבשה שכל הלילה אמרה "אפתח אל באב"
).. רק עם הבעות הפנים שהוא עושה שם הוא גונב את ההצגה ובגדול...
מה עוד הצחיק אותי בפרק הזה? כל מיני דברים קטנים כמו הבוס האשכנזי של אמג'ד, שאפילו "ג'יב אלהוויה" הוא לא מבטא כמו שצריך (ולא, לא יכול להיות שזה יצא לו ככה פעמיים במקרה... מילא צ'אהר או ברע'ות'י שזה כבר ערבית Hardcore, אבל צברים יודעים טוב מאד לבטא W ואין מצב שזה יצא להם כמו V). אח"כ התל אביבית הצפונבונית שמדברת עם הכבשה: "ג'יב אלהוויה, ג'יב ג'יב!"
(ואיך בדירה של מריאנו היא שואלת בהתלהבות אם הכבשה מדברת ערבית, כבר כמעט ציפיתי שהיא תתחיל לדבר איתה בערבית - רק אז יש פתאום בעייה "קטנה" שמישהי בעצם לא ממש יודעת אפילו מילה בערבית.. אז היא מפצה על זה ב"בואי בואי קטנה קטנה קטנה"...)
ואיך היא מפחדת להוציא מהפה את המילה "ערבי".. (רגע, אז איך זה לעבוד עם..... עם... אתה יודע, נו?....) כאילו מדובר באיזו קללה או מילה גסה....... גם זה לא יכול להיות מקרי... קשוע פשוט החליט בדרכו הגאונית לשים מראה מול כמה אנשים..... וגם לעשות את זה מצחיק.. עכשיו אני הולך לראות את הפרק הזה עוד פעם (משעמם בעבודה...) כדי למצוא עוד כמה דברים קטנים. אצלי כבר ברור שזה יהיה סרט פולחן