בוקר טוב...

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב...../images/Emo42.gif

18 המוצרים היקרים ביותר בישראל... האמת כל המוצרים מגעילים ושקל לא הייתי שמה עליהם... חוץ מהמרצדס...היא שווה:) נעליים ב-16500 שח, תיק ב- 63000 ספה אחת ב- 480000 שח פשוט לא שווים שקל.. בינתיים אני עדיין פה.. שיהיה לכם יום טוב ונפלא..

מוחמד5

New member
בוקר נפלא ושבוע מקסים

בשבל מרצדס , צריך כבישים ותשתיות, יש לנו כאלה בכפרים !! לא חראם על המרצדס !! בעליים !! צריך מדרכות וכבישים נקיים ומסודרים, ולא כבישים הרוסים מלאים בבוץ.צריך מגפיים של חלבנים בכדי להתהלך ברחובות. ספה !! אנחנו עם שישן בעמידה , לא צריכים ספה.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif חלבנים

למה לחכות שיסדרו תשתיות וכבישים.. לא יותר פשוט לעבור מן הכפר אל העיר... קונים דירות ליד יהודים, היהודים רואים שהערבים מגיעים כולם בורחים, והופ, השתלטות על העיר... אגב זה באמת קרה בהרבה מקומות בחיפה...

מוחמד5

New member
זאת השיטה ../images/Emo9.gif

אנחנו לומדים מהם מהר מאוד . לא רק בחיפה קונים,גם ביושבים יותר קטנים .... אנחנו רוצים איכות.. לא מספקים לנו אותה בכפרים !! נצא לעיר ושם נמצא את איכות החיים. כיום לא כך קשה לערבי לקנות בית בישוב יהודי. אבל יש בעיה אחת !! חחחחחחחחחח צריךמרפסת גדולה בשבל המנגל.

THE WIZARD 55

New member
תמיד אמרו שהערבים כאן הכי חכמים

כי למדו מהיהודים:) חבל שלא מפעילים עוד קצת את הקביסה..

מוחמד5

New member
הערבים משתפרים

כי הצליחו להרדים את היהודים. ולאט לאט משתמשים בשיטות שהם השתמשו ומשתמשים בהם..

THE WIZARD 55

New member
עדיין לא מספיק חכמים...לטעמי

אבל בסוף ילמדו... אם אי אפשר ללכת איתם ראש בראש תלך איתם.. את זה צריך להפנים.. אם רוצים לראות טוב במאה הזאת..

מוחמד5

New member
העבודה הערבית

כבר לא ביטוי אלא עובדה. הפרק הראשון היה יוצא מן הכלל. הפרק השני !! על הפנים, לא הצלחתי לצחוק .. נסיתי.. אבל לא היה שום קטע מצחיק על אף שהיו שני שחקנים אורחים מעולים , מכרם ח'ורי ....... הפרק היה קטסטרופה . מה שכן מעודד הפעם זה הכמות הגדולה של הפרסומות. עבודה ערבית !! בהתחלה הכל ניראה מעולה .. אחר כך ..... אללה יוסטור.

THE WIZARD 55

New member
חחח לא ראיתי האמת אתמול

יכול להיות שגם כגודל הצפיה, כן גודל האכזבה.. אולי זה ישתפר בפרקים הבאים.. אני אצפה בזמני הפנוי באתר, ואחווה את דעתי בהמשך.

מוחמד5

New member
אכן אכזבה

הפעם ההר הוליד עכבר.לא הפסדת כלום, אם את רוצה לראות את הפרק, אז את יכולה למצוא אותו באתר ערוץ 2.

בואנה, אתה מוזר אתה.. ../images/Emo2.gif

בניגוד אליך אני דווקא ניסיתי *לא* לצחוק (כי ראיתי את זה באתר בשעות העבודה..) וזה היה פשוט בלתי אפשרי... כל סצינה שהאבא מופיע, הוא פשוט משכיב אותי מצחוק
- וזה התחיל כבר בדקה הראשונה כשהוא לא מצליח להגיע לשלט ומתחיל לזרוק דברים על הטלויזיה בנסיון לפגוע בכפתור שמחליף תחנות, לקרוא לאשתו ולבן שלו שיעזבו הכל ויבואו אליו - העיקר לא לקום מהספה. באיזשהו מקום זה הזכיר לי קצת את אבא שלי, עד שזה מגיע לקטע שהוא משחד את מאיה (אחלה חינוך....)
ואז מגיע מכרם ח'ורי, שגם בתפקיד הכי משני ועם הטקסט הכי נונסנס-מונטי-פיית'ון שאפשר היה לתת לו (למשל הכבשה שכל הלילה אמרה "אפתח אל באב"
).. רק עם הבעות הפנים שהוא עושה שם הוא גונב את ההצגה ובגדול...
מה עוד הצחיק אותי בפרק הזה? כל מיני דברים קטנים כמו הבוס האשכנזי של אמג'ד, שאפילו "ג'יב אלהוויה" הוא לא מבטא כמו שצריך (ולא, לא יכול להיות שזה יצא לו ככה פעמיים במקרה... מילא צ'אהר או ברע'ות'י שזה כבר ערבית Hardcore, אבל צברים יודעים טוב מאד לבטא W ואין מצב שזה יצא להם כמו V). אח"כ התל אביבית הצפונבונית שמדברת עם הכבשה: "ג'יב אלהוויה, ג'יב ג'יב!"
(ואיך בדירה של מריאנו היא שואלת בהתלהבות אם הכבשה מדברת ערבית, כבר כמעט ציפיתי שהיא תתחיל לדבר איתה בערבית - רק אז יש פתאום בעייה "קטנה" שמישהי בעצם לא ממש יודעת אפילו מילה בערבית.. אז היא מפצה על זה ב"בואי בואי קטנה קטנה קטנה"...)
ואיך היא מפחדת להוציא מהפה את המילה "ערבי".. (רגע, אז איך זה לעבוד עם..... עם... אתה יודע, נו?....) כאילו מדובר באיזו קללה או מילה גסה....... גם זה לא יכול להיות מקרי... קשוע פשוט החליט בדרכו הגאונית לשים מראה מול כמה אנשים..... וגם לעשות את זה מצחיק.. עכשיו אני הולך לראות את הפרק הזה עוד פעם (משעמם בעבודה...) כדי למצוא עוד כמה דברים קטנים. אצלי כבר ברור שזה יהיה סרט פולחן

NELLY

New member
הרג אותי הקטע שהאבא התעצל לקום להביא את השלט

THE WIZARD 55

New member
הם לא מורים, הם חמורים../images/Emo6.gif

הרב עובדיה יוסף, אמר לא לשלוח ילדים לבתי ספר בהם המורים חילונים..כי לא יודעים הלכות...

NELLY

New member
Good Morning../images/Emo199.gif

אני ערה מ 6 בבוקר מהברקים והרעמים....אוףףףףףףףףף אין לי כוח ללכת לעבודה במיוחד למשמרת צהריים מ 4 עד 12 בלילהההההההה

THE WIZARD 55

New member
אל תלכי, תשארי בבית, שלא תרטבי../images/Emo6.gif

אני זוכרת כשהייתי עובדת או צריכה ללמוד, והיה יורד גשם תמיד הייתי נשארת בבית..לא סובלת להרטב.. אחלה יום נלוש

NELLY

New member
אךךךךךךךךךךך הלואי ויכולתי אחותי

אני בתפקיד שאסור לי פתאום לא לבוא אני צריכה להודיע לפחות יום לפני....באעסההההההההההההה

מוחמד5

New member
לא נורא נילי

העבודה היא חיינו וחיינו >>>>>>>>>>> שתהיה לך אחלה משמרת.

למעלה