בוקר טוב
ל לימונדה30 New member 11/12/07 #5 ../images/Emo4.gif ההודעה שלך עושה רושם שיש תוכן.. ואין תוכן מה זה פה, פיספוסים ???????
ב ברור שזה אני New member 11/12/07 #6 זה כמו בגדי המלך החדשים האמת שכתבתי משהו , אבל מחקתי מחשש לגניבת זכויות יוצר (שלי) .
ס סמלת New member 11/12/07 #4 בוקר טוף../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif יום חדש הכל חדש, רק חבל שהוא צריך להתחיל עם חפירות נוירולוגיות ופסיכולוגיות אוףףףף עוד לא העלו שום זכר מההופעה ליוטיוב!!!
בוקר טוף../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif יום חדש הכל חדש, רק חבל שהוא צריך להתחיל עם חפירות נוירולוגיות ופסיכולוגיות אוףףףף עוד לא העלו שום זכר מההופעה ליוטיוב!!!
L luda88 New member 11/12/07 #11 בוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif חוזרת היום ליומיים לבסיס איזה שיר יפה זה "ותמיד יעטוף אור אינסוף יש דברים שאנ'לא יכול לחשוף יש דברים שאולי מעולם לא הבנתי נפתחים בפני מתעצמים" אין סוף - התבלינים
בוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif חוזרת היום ליומיים לבסיס איזה שיר יפה זה "ותמיד יעטוף אור אינסוף יש דברים שאנ'לא יכול לחשוף יש דברים שאולי מעולם לא הבנתי נפתחים בפני מתעצמים" אין סוף - התבלינים