בוקר טוב

אוסה

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מה שלום כולם? נהנים מהחופש? למי שבחופש.....אני לא בחופש....

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב

אני אחרי צעידת בוקר. היום יצאתי בשעה 7 ולא ב 6. האנרגיה של שעה אחרי, זו אנרגיה שונה. יותר חם, יותר כלי רכב על הכביש. השמש מאירה אחרת. האנשים שאני רגילה לפגוש לא נמצאים, ישנם אנשים אחרים. וכשחזרתי הביתה שמתי לב שהצל שלי ארוך. בבוקר אין לי צל. הייתי גבוהה עם צוואר דק וארוך. לפני מספר שנים כתבתי על זה שיר והרי הוא לפניכם: צל הלכתי והצל שלי הלך לפני. הוא היה גבוה, הוא היה רזה. היו לו רגליים ארוכות. הוא נראה ממש כמו שאני רוצה להראות. הוא התקדם והתארך והייתי מאושרת. הייתי אחרי צעדה ארוכה ומאומצת. את הצעדה התחלתי כשאני עגולה מאוד, נמוכה למדי, עם רגליים קצרות. היום, הגוף לא מה שהיה פעם, והספורט לא קל כמו פעם. וגם אני לא מה שהייתי פעם ועל כך אני מברכת, כי את השמחה והחכמה שהחיים לימדוני, לא הייתי מחליפה גם לא בגיל נמוך יותר, בגוף רזה יותר ובלי קמטים. באהבה עופרה

zahav2007

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

קודם כל,רציתי להגיד לך עופרה שהשיר ממש יפה! ואני מסכימה איתך שהרבה יותר שווה חוכמת חיים ונסיון חיים מאשר גוף יפה,כי גוף זו רק מעטפת,מה שחשוב זו הפנימיות ולא החיצוניות. ויש המון אנשים שלא מבינים את זה,ומחפשים אחר היופי... לגבי השעה המאוחרת שיצאת,זה באמת מבאס קצת,כי זה לא אותו הדבר ב-6:00 . את גם רגילה למשהו,ופתאום שינית אותו,אז התחושה שונה ומוזרה,והכל נראה אחרת. באתי,אוסה...מה שלומכן? איך החופש חנוכה עם הילדים? מה עשיתן איתם? אני הלכתי לפסטיגל עם האחיינים של בעלי והיה כיף!!!ממש נזכרתי בילדות שלי,כשהלכתי עם אבא שלי... היום אני נוסעת לבקר את חברה שלי בבית חולים בירושליים כדי לראות אותה ואת התינוקת המתוקה שלה. שיהיה יום נפלא זהב

ע ו פ ר ה

New member
בכלל לא מבאס

זו היתה הליכה מתוך בחירה ובחרתי לקום מאוחר. מחר יש בית ספר אז אקום מוקדם. היום הילדה בחופש. באהבה עופרה

למעלה