בוקר טוב אני הפסיכית היחידה שערה בשבת מ-6 בבוקר?! ככה זה כשבקושי אפשר לנשום..ואני עייפה
ס ס22ית New member 5/1/08 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני הפסיכית היחידה שערה בשבת מ-6 בבוקר?! ככה זה כשבקושי אפשר לנשום..ואני עייפה
בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני הפסיכית היחידה שערה בשבת מ-6 בבוקר?! ככה זה כשבקושי אפשר לנשום..ואני עייפה
Y y e t i New member 5/1/08 #2 ער כבר מרבע ל 5 ,ומה שהיה אמור להמשך .. עד לפני הצהריים הסתיים בערך לפני שעה בגלל המזג אויר . מז"א בקושי אפשר לנשום ?
ער כבר מרבע ל 5 ,ומה שהיה אמור להמשך .. עד לפני הצהריים הסתיים בערך לפני שעה בגלל המזג אויר . מז"א בקושי אפשר לנשום ?
ס ס22ית New member 5/1/08 #3 אני סתומה ../images/Emo3.gif הכל סתום לי...מרגישה שמתאמצת לנשום.. יעבור..אבל בינתיים מציק ומעיק.
Y y e t i New member 5/1/08 #6 טוב כרצונך .. אבל אם אני צודק ואת מפתחת משהו שהוא לא שפעת את תחטפי כאפה .. את זה ראית ? http://www.police.gov.il//app/NTSpokesmanCivil/message.asp?id=13688&sub=&category=dover מאתמול בלילה , השחקן הוא וויל ביינום ממכבי ת"א.
טוב כרצונך .. אבל אם אני צודק ואת מפתחת משהו שהוא לא שפעת את תחטפי כאפה .. את זה ראית ? http://www.police.gov.il//app/NTSpokesmanCivil/message.asp?id=13688&sub=&category=dover מאתמול בלילה , השחקן הוא וויל ביינום ממכבי ת"א.
Y y e t i New member 5/1/08 #8 לדרוס ולברוח ..מאיפה האומץ ? זאת עבירה פלילית , אם יצליחו להוכיח את זה השחקן הזה הולך לכלא . בעניין הנשימות ,השלב הבא אמור להיות ציפצופים בנשימה וטמפ חום גבוהה אם זה קורה לכי למיון .
לדרוס ולברוח ..מאיפה האומץ ? זאת עבירה פלילית , אם יצליחו להוכיח את זה השחקן הזה הולך לכלא . בעניין הנשימות ,השלב הבא אמור להיות ציפצופים בנשימה וטמפ חום גבוהה אם זה קורה לכי למיון .
ס ס22ית New member 5/1/08 #9 כשהגיע אמרו שיש לו עבר בעייתי, לא? ותודה..אני אעקוב...בינתיים אני אסתפק באמבטיית אדים עם ערק לאף
S soofgania New member 5/1/08 #12 בוקר טוב../images/Emo183.gif את לא הפסיכית היחידה אני הלכתי לישון כשאת קמת
S soofgania New member 5/1/08 #16 היה לי PP../images/Emo67.gif אח"כ התחשק לי נס קפה.. ועוד מעט אני חוזרת למיטה
S soofgania New member 5/1/08 #32 הגיע הזמן להתוודות אני סופגי מכורה לסיגריות,נס קפה ומחשב מודה שיש פעמים שאני מתענגת במחשבה איך אני לוקחת פטיש ושוברת את המחשב
הגיע הזמן להתוודות אני סופגי מכורה לסיגריות,נס קפה ומחשב מודה שיש פעמים שאני מתענגת במחשבה איך אני לוקחת פטיש ושוברת את המחשב