בוקר טוב- מסירות ותודות ../images/Emo140.gif
מוסרת את ההתמכרות הקשה -בעיקר לסוכר. התמכרות קשה ברמות על. התמכרות שהורסת לי כל חלקה טובה בחיים. מוסרת ששוב אני שוכחת לקחת תרופות שימנעו ממחלת הכליות שלי להחמיר. מוסרת ריחוק מחברות יקרות ומהמאמנת המקסימה שלי מוסרת ריחוק מבעלי ואת העצב שאני רואה בעיניים שלו כשהוא רואה אותי כך וזה עוד יותר גורם לי רגשות אשם. מוסרת שבני עבר ניצול אתמול מילד בכיתתו וזה כואב לי מאוד. קל לנצל אותו. הוא ילד כ"כ טוב, רגיש ומקסים. תודות: תודה על שאני סוף סוף כותבת תודות. תודה על תקווה חדשה שיש משהו שאולי יעזור לי. תודה על הנכונות ללכת היום לפגישת NA מבלי שאכיר שם אף אחד. תודה על התקווה שאולי אקבל שם כח כי לא נותר בי שום טיפת כח. תודה על שאני מאמינה בתכנית 12 הצעדים, תודה שיש לנו מקום להחלמה ודרך שעושה ניסים לאנשים, הלוואי והנס יקרה גם לי. תודה על המאמנת שלא מוותרת, שדואגת, תומכת, כותבת, מתעניינת גם בימים שאני בניתוק. תודה על המשפחה המדהימה שלי. תודה על סוף השבוע. תודה על הבן המלאך שלי- מלאך שיש לי קשר מיוחד איתו, שהוא הנשמה הכי קרובה אלי בעולם כולו ואתן הכל בשביל לראות אותו מאושר. תודה על בתי המקסימה. תודה על הנכונות לעזור לה בכל מה שיידרש. תודה על הזוגיות ארוכת השנים עם תאום הנפש שלי.תודה על ההתאמה הזו בינינו שהיא דבר נדיר ומיוחד. תודה על שאלוהים הפגיש בינינו. תודה על שאתמול שוחחתי עם אמי. תודה על התיכון הנפלא שבתי תירשם אליו בשנה הבאה. תודה על הדברים המיוחדים שלומדים שם, על מנהלת חדשה ומקסימה, על עזרה שנותנים שם ללא תשלום אחרי שעות הלימודים למי שזקוק לכך וזה חוסך המון כסף לשיעורים פרטיים. תודה על ששטפתי את הבית הבוקר עם המוזיקה המדהימה של הזמרים הכי אהובים עלי. תודה על שהיום או מחר אצא לבלות לבד עם בעלי. זקוקה קצת ללבד הזה. תודה על המכשיר החדש והגאוני לקיצוץ ירקות שעושה חשק לסלטים ומקל על הבישול. תודה על שבני שמח שקנינו אותו לאחר שעשו לו שטיפת מח חודשים בערוץ הקניות (ההחמוד שלי נרדם רק עם הערוץ הזה... ), תודה על שהוא הסביר לי במקצועיות ובדקלום מהטלויזיה בדיוק איך להשתמש בו. אוחחח איזה חמוד.... תודה על המצאתי את הפורום המקסים הזה, על שאתם כאן. אוהבת אתכם