בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif
מזמן לא היה כאן בוקר טוב. דפנה - תרגישי טוב. גם אלי היום בבית עם כאבי בטן. אוף, היום יום הסטודנט, קנינו כרטיסים, מקווה שירגיש טוב אחרת לא נוכל ללכת. שנה שעברה גם לא הלכנו, בדיוק נקעתי את הרגל ונתנו את הכרטיסים לאלה ואושרי. מקווה שהיום נלך. אני כל הזמן בהכנות לחג שבועות ביום ראשון. כולם מוזמנים אלינו. המשפחה שלי והמשפחה של אלי, ההורים של שני הצדדים והאחים עם משפחותיהם משני הצדדים. כמה אוכל הולך להיות והכל אני מכינה, לבד. הכנתי כבר לבד ניוקי תפוחי אדמה עם בטטות, הכנתי את הבצק, הכנתי את הניוקי והוא כרגע במקפיא מחכה לבישול ביום ראשון. זה יהיה ברוטב פיטריות ושמנת, וברוטב עגבניות. הכנתי גם רוגלך עם שוקולד, מוכנים כבר במקפיא לפני אפייה. אכין פיצות טעימותתתתתתתתתת. לזניה מדהימה. פשטידה טעימה. סלטים טעימים. עוגת גבינה מדהימההה עם כדורי שוקולד (פררו רושה) בפנים כהפתעה. מי בא? אצלי תמיד יש מספיק לכולםםםםםםםםםםם. ביום ראשון גם עושים אצלנו במושב את כל השמחה וששון. ביכורים וכיף. זוכרת בילדותי, כל שנה היינו הולכים לבית שערים שם סבי וסבתי ז"ל היו גרים והיה ממש כיף. עכשיו כשאנחנו גרים במושב שוב אני זוכה לטכסים הללו וזה כיף. השנה גם אנחנו מביאים ביכורים (טוב, אצלנו זו לא חוכמה, כל שנתיים ביכורים
)... את ינון המתוקון כמובן
. שיהיה לכולם סוף שבוע שקט ונפלא. בריאות לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. אוהבת שרית