בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

שוב באתי להתייעץ אתכן אתמול קרה משהו שדי הרגיז אותי ולכן שאלתי האם נכון לי להמשיך את הקשר איתו (כן... כן... למרות מה שנאמר כאן.. ולמרות שאני מודעת לזה שאני צריכה לקחת הרבה אוויר לאור הסיטואציה הלא פשוטה) נאודיז אנסוז אותילה מה אתן אומרות?

אוקיי...

הרונים אומרים - את "נסחפת" אחרי הסיטואציה במקום למצוא כוח וכיוון מבפנים. הקול שנשמע מהמקרה הזה הוא קול של חולשה ואני מתבקשת להגיד תלות, למרות שממש לא בא לי, אבל זה הפורום של הרונים אז אני נאלצת לכתוב מה שאומרים לי
ההמלצה היא - תני מקום לרגשות שלך ותני להם כבוד. שימי לב למקור הרגשות שלך - את מפחדת לאבד? מפחדת ליצור תלות? מפחדת מחולשה שלך או מחולשה שלו שתכביד עלייך? אל תיכנעי למקום הכועס לאור הרגשות האלה, נסי לתת כבוד למה שהשינוי מעורר בך מתחת לכעס - אולי פחד, וכו'. בטאי את הרגשות האלה - מולו, או אפילו בכתב, למגירה. ונסי לתת צ'אנס לחיים קצת פחות צפויים או בטוחים, כי לפעמים ככה זה עם גברים... אהבה גדולה והצלחה רבה, אני ממש מקווה שזה לא ישיר מדי...

אוי עומר עומר מקסימה אחת

אין טוב יותר מהאמת גם אם היא הכי ישירה שיכולה להיות אני חושבת שביטאת את הדברים בצורה הכי נכונה שיכולה להיות לא יכולתי לתאר את המצב טוב יותר כן... אני מפחדת ליצור תלות וחולשה כי אני מודעת לכך שהדרך עוד ארוכה אבל לאור מה שכתבת כאן אני מבטיחה לעבוד על עצמי ולשנות כיוון מלא חיבוקים ויום נפלא

למעלה