בוקר טוב

galitay

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני מתחבר ל ADSL בקרוב, הבנתי שכמה שהמרכזיה קרובה אלי יותר כך השירות של המהירות טוב יותר, אז אם מישהו מהאזור שלי (קרית חיים) מחובר לאחת מהחברות האלו : נטווזין, אקטקום או ישראסרב, הייתי רוצה לשמוע דעה על השירות שניתן. תודרה מראש

tygger

New member
הממ, לא ממש הפורום הנכון, אבל...

אוקי, בא נראה: ראשית אני אציין שכדי אפילו מאוד להפנות את השאלה לפורום רשתות ופס רחב היות והם די מומחים בנושא הזה כבר. כעת לשלב האומנותי: איפה המרכזיה הקרובה אליך אני הייתי מברר עם חברת נזק. חשוב לציין שאם יש לך מרכזיה בבית אז תבהיר למוקד ההתקנות שיביאו spliterלהתקין על המרכזיה בנוסף לכל המסננים שחייבים להיות אגב על כל אחד מחיבורי הטלפון. שנית, בין החברות שאותם ציינת אני הייתי לוקח את אקטקום. חברה טובה מאוד, הרבה לקוחות עסקיים ומספר מועט ביותר של תקלות. נטוויז´ן מציעה לך שירות לקוחות ותמיכה מצויינים. כעקרון החברה בסדר אבל הם תקועים עם הראש עמוק מאוד בת$# שלהם. מחירים כאלה גבוהים אני לא מוכן לשלם. ביחוד שיש היום את כל המבצעים הנפלאים של ברק ו012. ישראסרב, הממ. לא שמעתי עליהם לא לטוב ולא לרע. כמו שאמרה אומרת "לא מריח, לא . . ." קיצר, זה מה שאני יודע בכל אופן. אם אתה צריך עוד עזרה אז תפנה ובכיף. אני מחובר לנזק בינלאומני.

תודה רבה

זה אני פשוט מחובר ממחשב אחר .... שאלתי גם בפורוםפ של רשתות ופס רחב אבל שם לא כולם מהאזור שלי וקשה לי להאמין שידעו לענות לי בקשר למרכזיה הקרובה אלי.... אני באמת מעדיף את אקטקום מכל השלושה השאלה אם הם מספיק קרובים אלי. רעיון טוב להתקשר לנזק, באמת לא חשבתי על זה )אולי כי הם באמת נזק(

tygger

New member
השאלה היא לא אם אקטקום קרובים.

כי אם המרכזיה של בזק קרובה. ולפי דעתי לא צריכה להיות כל בעיה.

למעלה