בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלומכם אנשים? אז לא הייתי פה יום אחד,וממש התגעגעתי...אני חייבת לספר לכם איפה הייתי אתמול- בבית משפט... לא ,לא,לא שפטו אותי,אני דווקא הייתי בצד השני,התובעת...תבעתי את אל על.. לפני שנה וחצי בערך,כשהתחלתי את הטיול שלי בעולם,טסתי לארה"ב (פיכס..),ובטיסת קישור מניו יורק ללוס אנג´לס,הושיבו אותנו במטוס למשך 4 שעות,מטוס קטן,יותר מדי אנשים,משקל עודף של מזוודות,ובלי נציג אחד של אל על שיסביר מה קורה...נתנו כל מיני הסברים מגומגמים שיש יותר מדי מזוודות,ושאין דלק,ואז יש יותר מדי דלק..בלה,בלה,בלה..בקיצור,בנוסף לעונש שלהיות תקועים בתוך מטוס מניטור בניו יורק,היחסו אלינו נורא לא יפה,אני אישית התחננתי לצאת מהמטוס בשביל ללכת קצת (אני חולה בקרישת יתר,וחייבת ללכת בטיסות ארוכות..) ופשוט לא נתנו לנו..מין עונש סאדיסטי שכזה..לכו תבינו..בקיצור,מכאן לשם,הגענו באיחור של כמה שעות לאל איי כועסים ונרגזים.אל על נתנו מכתב נורא יפה שהם מצטערים על העיכוב,חילקו לחלקנו שוקולד (אני ממש לא קיבלתי שוקולד אל על..),ויאללה עופו לנו מהפרצוף...ואז,נוסע אחד,שאני מעריכה אותו מפה ועד להודעה חדשה,החליט לקחת את זה לידיו,טיפל בניירת ובטלפונים,נעזר בעורך דין,והביא את אלו שכן החליטו להילחם במערכת לבית המשפט.אחרי שנה וחצי,הגענו אתמול מס´ אנשים לבית המשפט,עמדנו אנחנו,הנוסעים,מול נציגי אל על העלובים,שלא הגיעו מוכנים בכלל (אולי כי הם חשבו שהם כאלה גדולים,מי יתעסק איתם בכלל),והשופט,סגן נשיא בית המשפט,מהתחלה הבין אותנו והיה לטובתנו...נציגי אל על התנהגו גם בבית המשפט לא יפה,הפילו עלינו את הפאקים שלהם..עד שהשופט קיבל את החלסטרה ואמר להם,הפשרה שלי היא אלף חמשמאות ש"ח לכל אחד מהתובעים...הם לקחו את הזמן לחשוב אם הם רוצים לתת או לא,ולשמחת כולנו הם קיבלו את ההצעה...נכון,לא התעשרתי,אבל זה גם כסף,ויותר מזה,הוכחה ניצחת שאפילו הברגים הקטינטנים במערכת מסוגלים לעמוד מול המערכת עצמה...בכבוד רב... זהו,רק רציתי לספר לכם,שהייתי אתמול חלק מחבורת אזרחים גאה מאוד. ומה שלומכם אתם? שיהיה לכולם יום כתום... ייב ייב

קשכפית

New member
שיחקת אותה אנשלית!

את רואה... טוב שאת סחית ולא מסטולית, אחרת איך היית מנקנקת את העויינים האלה?? אלק תודה שטסתם אל על... חארות! גאה בך, גאה בעם הקטן שנלחם בגופים הגדולים

את יודעת קשכה...

היתה שם בחורה שתבעה יחד איתנו,והיא כל כך הזכירה לי אותך...במראה שלה..בדיבור שלה...היא עיתונאית,פרילנסרית כזו,נראית לי מה זה קולית,גרה בת"א...דיברנו קצת מחוץ לכותלי בית המשפט..והיא כל כך הזכירה לי אותך... מה שהזכיר לי שאני באמת (לא בשקר) מתגעגעת אלייך... היא גם אמרה שהיא נורא גאה בקבוצת האנשים הקטנה הזו שבאה להיחלם על כבודם האישי...ובתכלס,היא כל כך צדקה...אולי בגלל זה הזכירה לי... מה שלומך ככה? הכל בסיידר? מתי סבתא מכינה לי חמין...לא,בעצם זה אמא של יאיר ...את תכיני את השוקולד בצלחת...חחחח ייייייאלללה ייב ייב

tiger

New member
אנשלית העם גאה בך.

היראית לדינוזאור מאיפה הדג משתין. חולרות לוקחים מאיתנו מאות שקלים "תוספת ביטחון" יעני והדבר היחידי שזה מוסיף להם זה שומן(לא אתפלא אם שומן חזיר בארוחות שחיטות בסופי שבוע אחרי שהפסידו לדתיים את המילחמה על הטיסות/העבודה בשבת כמה קשה היה בודאי להיכנע לגזרות הקשות,לא היתה מילחמה שהצד המפסיד היה כל כך מאושר להפסיד בה אני חושב... למה זה הכסף של אבא שלהם שנישפך) כל הכבוד אנשלית.גם אלף חמש מאות שקל זה כסף
שלא מרויחים היום בשום מקום בארבע שעות בלי לעשות כלום
t

זהר פלד

New member
גמאני גמאני גמאני גאה בך! ../images/Emo13.gif

וטייגר, אם כבר הזכרת את נושא האבטחה - אז לידע כללי, האבטחה של ישראל בנמלי התעופה היא הטובה ביותר בעולם. אפפעם בהסטוריה המתועדת לא חטפו מטוס ישראלי. (טפו טפו טפו וכל זה...)

וואלה טייגרון ,המלחמה שלי היתה

על יחס...שילמתי ממיטב כספי לקבל את השירות שנחשב מצויין,אבל קיבלתי כאפה לפרצוף וכאבי תופת ברגל,אז למה שאני לא אלחם? זה שזה "דינוזאור" לא אומר שאי אפשר להפיל אותו לקרשים ולחבוט בו עד שלא ישארו לו שיניים...סתם,שישארו אחרת איך הוא יאכל...אבל מותק,לא על חשבוני... ובאמת לא חשבנו שנזכה,חברה כזו גדולה ולאומית...כמה חבל שלא יכלתי לצלם את מה שקרה שם,בושה לחברת אל על עם נציגים כאלה...אני באמת התביישתי בתור אחראית שירות לקוחות בחברה גדולה מאוד בעבר,ככה לא נותנים שירות,וככה לא מתיחסים ללקוח... חוץ מזה,אולי בעזרת אל על סופסוף יהיה לי מחשב בבית...אמן ואמן.. ועד אז,שיהיה לכם המשך יום כתום.. ותודה... ייב ייב

MARMELAD

New member
אמחייה

אני נורא שמח לשמוע סיפורים כאלה..... טוב לדעת שיש מי שהולך ותובע ונלחם ועומד על שלו (כי אז בטטות כמוני יכולים לאיים בתביעה והחברות כבר יזכרו אתכם ויעשו כל מה שאני רוצה)

למעלה