בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

חזרתי אליכם, הייתי חולה (חשבתי שהבראתי אחרי יום שישי ושבת, אבל הסתבר שזה לא עבר). מה לעשות ש"גונבים" שעות אינטרנט מהעבודה. ומשהו שהוצע לי על ידי אחת מחברות הפורום (לא לתת לי את הקרדיט): הוצע רעיון בנושא של עזרה הדדית. אני חשבתי שאפשר לשרשר כאן את מקצועות חברי הפורום ובמה הם עוסקים בפועל (מי שרוצה, כמובן) ובכך, אם מישהו חושב שיוכל להעזר בו (הן במציאת מקום עבודה והן בעזרה מקצועית) יוכל לשלוח מסר.. ואני אתחיל.. אין לי מקצוע או השכלה, למעט תעודת בגרות וכרגע אני עובדת בשירות לקוחות בחברת תקשורת סלולרית. אשמח לברר אודות מקומות פנויים למי שתחפוץ (למרות שהמצב קצת קשה בחברה). מקווה שתאהבו את הרעיון (ואם לא, אל תקטלו אותו יותר מדי), ושוב תודה ליוזמת הרעיון שוודאי תכנס ותחדד את מה שניסיתי לומר. נועה וים

אני מרימה את הכפפה!!!

אשמח לקבל עזרה ממי שיכולה לארגן לי מקומות לתת הרצאות, או ממי שיכולה לגבש קבוצות לצורך העברת סדנאות - למשל: סדנאות הורים, פתיחות ואסרטיביות רגשית ועוד... והנה הצעה שאולי יכולה לעניין מישהי: אני מחפשת אישה חד הורית - למגורים משותפים בבית גדול בצפון(חלוקה לא סימטרית של שכ"ד וארנונה, שיתוף בהוצאות שוטפות ובכלכלה). האישה צריכה להיות לא מעשנת (sorry
) ואוהבת לטפל בבית כי... אני מחפשת "אימא" שתדאג לבית ולנו. אני אממן עוזרת פעם בשבוע ואפילו אבשל לפעמים (חלקי בניהול הבית
) ואין לי בעיה לעשות את הקניות
. האישה תוכל לעבוד בכל עבודה, כולל טיפול בילדים או צהרון (שימוש בבית לצורך פרנסה), ו/או לסייע לי בשיווק העסק שלי תמורת תשלום. הרעיון הוא עזרה הדדית, חברה לילדים, הוצאות נמוכות יחסית למגורים יוקרתיים (כזכור, אני בעניין בתים ענקיים, חצר ואיכות חיים). יתרונות: את יוצאת לעבודה, אני מקבלת את הילדים ומגישה צהריים אני עובדת בערב, יש מי שידאג ליהונתן את רוצה לבלות? - אין בעיה!!! אני בבית וזה לא עולה לך... ואפשר לפעמים ליסוע רק ברכב אחד ועוד... זה לא רק נפלא, כמובן! יש גם בעיות שיכולות לצוץ וצריך לשקול את זה היטב!!! החיבור חייב להיות מוצלח כדי שיהיה לזה סיכוי. אז אם זה מעניין מישהי - אשמח לשמוע ממך!! או אם אתן מכירות אישה לבד שזה יכול לעניין אותה לגור באיכות חיים ולא לבד - מגורים חינם תמורת העזרה בבית ועם יהונתן. וחוצה מזה - אני מקבלת דואר מחברה בשם: ´מאי פאואר-חברת השמה וכח אדם´ עם רשימת משרות. מי שמעוניינת לקבל גם, מוזמנת להשאיר לי את האי-מייל שלה כדי שארשום אותה והדואר יגיע ישירות גם לתיבה שלה
(()) המון שפע לכולנו,

דש1דש

New member
נשמע מענין

האמת ששני החלקים - אבל כרגע אני מאיזור המרכז (עם פינה מאוד חמה בלב לכפר תבור
. בכל אופן - בקשר לחלק הראשון - סדנה ו\או הרצאה - אשמח לעזור - תוכלי לשלוח לי יותר פרטים? (יכול ליהיות שאוכל לארגן במקום העבודה שלי....) דלית

העקשנית

New member
נאווה-רעיון טוב. רק למה להגביל../images/Emo35.gif

את המיקום? אולי קודם כדאי לך לחפש את האשה המתאימה, ואז לנסות לגבש איתה את המיקום? אלא אם את נעולה על הצפון. זה פשוט יכול לצמצם אפשרויות. הייתי מציעה לך לפרסם מודעה זאת בעוד מספר פורומים, של פרק ב´, גרושים/ות, נשואים/אות-אולי מכירים מישהו, אני אמשיך מחר. חייבת לסיים. לילה טוב.

עקשנית, אני די נעולה על הצפון ../images/Emo13.gif

בשופ פנים ואופן לא במרכז... הדרום יבש לי מדי בתקופה זו של חיי (בצעירותי - רק המדבר וכמה שיותר יבש) השרון דווקא טוב - קרוב למרכז ובכל זאת ירוק אבל... הוא גם יקר (מאודדדד!!!!) וגם ממש על קו התפר עיר לא באה בחשבון בשומקום אז נשאר יישובים קטנים בצפון. את צודקת, זה מגביל - אבל... גם ´לא מעשנת´ זו הגבלה וגם - ´אני מחפשת אישה´ זו הגבלה אז... מי שרוצה צפון, וגם לא מעשנת, וגם מסוגלת ליהנות מעבודות בית (אחרת יהיו לי ייסורי מצפון קשים
) מוזמנת ליצור קשר... לגבי לפרסם את זה בפורומים אחרים... נראה. אני מרגישה כאן נוח ולכן העזתי אתם קצת מכירים אותי כאן... אני קצת מכירה אתכם... בכל מקרה, תודההההה

העקשנית

New member
היי נועה-חזרת אלינו?תהיי בריאה../images/Emo45.gif

זה הכי חשוב! וכן-רעיון מצויין. אני בעד. חייבת לקצר כי מחר מחכה לי יום עמוס. נתראה מחר או מחרתיים כאן בפורום. טוב שחזרת! והנה-את יכולה להמליץ על מוצאת- אני ממליצה עליה!
תארי לך שמישהי מכאן תמצא בזכותך עבודה- את יודעת איזה סיפוק יהיה לך? אז יאללה בנות, בנים, לכתוב.

לא. לא שכחתי../images/Emo4.gif

שאלתי את האחמ"שים שלי, והתברר שבחברה שלי יש מדיניות "חכמה" לפיה רק עובד מחצי שנה ומעלה במוקד יכול להמליץ על עובד אחר. ובנתיים כפי שנאמר לי: "שיחפשו במודעות דרושים, יש גיוסים כל חודש". מצטערת.. ניסיתי.. :( נועה

למעלה