בוקר טוב

Klayhamn

New member
אני לא חושב

אני חושב שהן אומרות דברים נכונים. ענבר מדברת בכנות מתוך ההרגשה הפנימית שלה - שהיא נדחקת לצד בגלל המרכזיות של איילת והדומיננטיות שלה.

Klayhamn

New member
הם כנראה יגידו לה את זה

במוקדם או במאוחר. הן צודקות אבל, עם כל הטוּב והחיוניות שבאיילת, היא ילדותית יותר, מרוכזת יותר בעצמה, ודוחקת את חברות שלה קצת לצל. אף אחד לא מושלם, לכל אחת שם יש את החסרונות שלה, ועכשיו החסרונות של איילת צפים על פני השטח - ספציפית באופן שבו הם באים לידי ביטוי בהשפעתם על החברות שלה. אני מאוד מקווה שהעניינים יתפתחו באופן חיובי, אבל בכל זאת - מדובר בריאליטי (=מציאות) ואנשים לא משתנים כל כך בקלות

לונדרון

New member
מעבר לשיחה נוספת עם איילת, זה תלוי בהן

גם בלי קשר לאופן שבו איילת תבחר להתמודד עם התחושות שלהן.

Klayhamn

New member
אני אגב מאוד מקווה

שענבר תעשה משהו עם הרצון שלה לבוא לידי ביטוי בבית ולא "להיעלם". יהיה מאוד מעניין לראות את זה. אני גם מאוד מקווה שתינתן לה הזדמנות ושהיא לא תחוסל קודם לכן ע"י ההפקה. זה אגב, בא להראות לכל מי שדיבר על כמה ענבר "בטוחה בעצמה" ו-"לא צריכה את הבנים" וכו' - שזה ממש לא מדוייק, ושהיא בעצם במידה רבה מרגישה שהיא נבלעה מאחורי הקלעים, ושזה כן מפריע לה.

שאפולי

New member
בגלל זה אמרתי ענת ולא ענבר

לענבר אני מאמינה- והיא גם מקפידה להסתייג, לשמור על אובייקטיביות והיא גם אמרה את זה לאיילת. אבל ענת- "מעלימה" את מה שענבר אומרת טוב ומדגישה את מה שהיא אומרת "רע" לגבי איילת. לא יודעת, משהו בה לא בא טוב.

Klayhamn

New member
אני חושב ש..

פשוט הקשר שלה עם איילת מעט פחות קרוב/טבעי, ויותר עניין של ברירת מחדל... אבל זו רק תחושה שלי. אל תשכחי שהן מבוגרות ממנה בכמה שנים טובות.

goodpink

New member
ממש לא. אומרת עליה דברים טובים ורוצה לפתוח את

הם רוצות לפתוח את זה עם איילת ומה שענת אמרה לאיילת היא מנסה להגיד לה אבל היא לא מוכנה הם רוצות לפתוח את זה עם איילת וללבן את זה ענת אמרה הרבה דברים טובים על איילת אבל כרגע הם מדברות על מה שמפריע להן גם מרכז הכעס של איילת הוא על ענת בגלל שהיא מרגישה נכון או לא נכון היא עדיין מרגישה איזשהו קנאה פתאום מענת מרגישה שענבר וענת יותר קרובות ושענת מאיימת עליה מבחינה מסויימת עם הבנים דבר שהיא לא מרגישה מענבר ענבר וענת יותר בוגרות ועמוקות באיילת גם בחיבוטים הפנימיים שלהם היא לוקחת מהם הרבה אנרגיה אבל לא תמיד מחזירה וזה מפריע להם הבעיה היא ענת - זה אנשים לפעמים לא יודעים להסתדר עם סוג היופי שלה לא פעם היא אמרה וגם אמרו לה בבית שהרושם הראשונ ממנה שונה ממה שהיא היא מעוד עמוקה אינטלגנטית ביישנית אבל עם אופי ולפעמים החיצוניות שלה מקרינה משהו אחר

Klayhamn

New member
לא

אני חושב שהכוונה היא לטיפול זוגי של איילת וענבר

KEEK

Member
שבת שלום לכולם ../images/Emo9.gif

היתה כבר שיחה בין יוני לבן על מה שקרה אתמול?

Klayhamn

New member
לא ראיתי

אבל הדבר הראשון שראיתי כשפתחתי את השידור זה את יוני חופר לקרן וליהי בחצר הבנים

שאפולי

New member
קרן לא אמרה שהיא תתרחק מאיתן?

הכי מצחיק שבפעם שעברה שדניאל ואיילת ראו איתו את המשחים הן ישבו בחוץ וריכלו בארס כמה הן משחקות אותה אוהבות שחיה ואיזה פאטתיות.

לונדרון

New member
הכוונה היתה לפחות אינטימיות, לא לחלוטין שהרי

היא צריכה לשמור על איזו שהיא גחלת כדי להישאר במשחק.

למעלה