בוקר טוב

Vintage

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלום כולם הבוקר ? היום החלטתי שצריך לעשות קצת תעמולה לכבוד הבחירות של מחר. אז אם תבחרו בי בנות אני מבטיח לייצג את הפורום בגאווה. אני אצא עם מי שתרצה (הזדמנויות שוות לכולן !). תמונות עירום יחולקו אחרי הניצחון. לזוכה המאושרת ינתן פרס מיוחד. ולסיום אני אדאג להפיץ את הבשורה על עשרות הבחורות המקסימות שנמצאות פה ומחפשות את אביר חלומותיהן. בקיצור , אם איכות קובעת ולא בכיינות (כמו מישהו שאני לא אציין את שמו) אז אני שלכן בנות

תנו לנו עוד יומיים שלושה

ואני וגרב רטוב ...נפתיע ...ואולי נזכה...ליאן...את יכולה לשנות את תאריך האחרון של התחרות??? לעוד יומיים לפחות??? תראו מזה מכוערים עם תעודות ...ולא סתם תעודות ...תעודות הצטיינות אפילו... "כוסון וגרב רטוב הולכים יד ביד ..."

נתן.ל

New member
וינטאג´ נשמה

הרי עד שלא תחליף את התמונה בכרטיס שלך למשהו יפה יותר
לא יהיה לך שום סיכוי לזכות. אגב: יש בכיינים, ויש כאלה שלא צריכים תחרות כדי לדעת כמה הם שוים

Vintage

New member
אמר הבחור עם האם זד...

שתדע לך שהבנות ממש נלחצו אתמול כשראינו את האופנוע שלך ליד כל השוטרים. ד"א. אני סתם נהנה מהתחרות אל תקח את זה קשה מידי

babe10

New member
וואלה?

אני דווקא חשבתי שבוחרים את הגבר הנחשק ולא את חשבון הבנק הנחשק. או שאולי טעיתי? ....

Vintage

New member
לי יש חשבון בנק מאוד נחשק !

פעם בשבועיים שלושה אני מקבל טלפונים מהבנק
אבל זה בסדר למזלנו זה הגבר הנחשק ולא חשבון הבנק

babe10

New member
יחד עם חשבון נאמן?

חשבון שבו פנקס הצ´קים יותר נאמן מלאסי? תמיד חוזר?..
אבל זה בסדר, יש לך מזל שאתה נראה כמו שאתה נראה.

Vintage

New member
תודה , אני מניח...

אם את מלאה בכסף ומחפשת גבר צעיר...
סתם , לא לקחת אותי ברצינות , אני סתם במשבר כלכלי קשה שבעזרת השם טפו טפו טפו בלי נדר יעבור בקרוב מאוד.

SENDA

New member
כמובן שזה הגבר הנחשק

אבל יש כמה מרכיבים לנחשקות. יופי, בטחון והתנהגות וחשבון בנק. כמו שאומרים: גבר נמדד בכוסו כיסו וכעסו
תראי איך רוב הזוכות בתחרות הנחשקת העולמית הן נשים יפייפיות ובתחרות הגברים יש שחקנים זקנים, סתם מפורסמים והרבה אנשים שאולי לא הכי יפים בעולם אבל יש להם את זה בדברים אחרים. סתם הירהורים של לילה לילה טוב

babe10

New member
תחרויות עולמיות זה לא נחשב

אין תחרות הנחשק העולמי לדני ורמי מהשכונה.. זה הגבר הכי סקסי שנבחר משחקנים, זמרים או "סתם" מיליארדרים. ואגב - לא זכור לי שגיל שוויד או ביל גייטס אי פעם נבחרו... כסף נותן לך בטחון שמוקרן החוצה בתוך עטיפה מושקעת שמושכת את העין, אבל קווזימודו לא היה נבחר גם עם החשבון שלו היה ברמה של גייטס מיודענו. כריזמה עושה את זה, כסף עושה כריזמה, אבל הבסיס חייב להיות. יש כאלה, אגב - שעם הכסף רק נהיו מפחידים יותר - ע"ע מייקל ג´קסון שהיה פעם ילד חמוד והיום הוא מוטציה.... ונשים? זו תחרות יופי.. אז לא בודקים בדיוק משהו מעבר. נכון.. יש שאלון.. ושיחה אישית שבה הן מפגינות את האינטיליגנציה הגואה שלהן.. אבל ברצינות - התחרויות האלה הן בחירת הפלקט החינני ביותר

Vintage

New member
גם אצל גברים...

זאת בסה"כ תחרות יופי,אבל מה זה משנה ? כולה תחרות ידידותית וכיפיית באינטרנט.

נתן.ל

New member
מתי הגענו לדבר על חשבון הבנק שלהם ?

אני בשוק אני בהלם אני ב-ע-ב-ו-ד-ה

r i p l y

New member
שנייה רגע???

שמתם לב מי זכו ב "הגבר הסקסי של הוליווד" ו ה"בחורה היפה של הוליווד בנשים תמיד יבחרו מישהי יותר צעירה.. במי שבחרו זאת הייתה קטרינה זיטה ג´ונס(ובצדק...) אשתו של מייקל דאגלאס המיליונר... ובגברים למשל האריסון פורד(בצדק.. אבל.. הוא כבר זקן קצת....ועוד מישהו לא זוכרת אה כן את מל גיבסון(גם בוגר ולא צעיר ככ...) כי אנחנו חיים בעולם של גברים עולם שוביניסטי... וזה לכאורה מקובל ככה שהגבר מבוגר ואחכ מתגרש לפחות בהולווד....מחליף אשה לצעירה יותר._שדרוג??.:) (טוב לא מצחיק..) אגב אני אישית בעד רובי ויליאמס למה הוא לא השתתף בתחרות???? ממש לא בסדר!

למעלה