בוקר טוב

rellyo

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

היי בנות (ומאיוצ´קהההההה), אני צריכה באופן דחוף חולצות טריקו הכי פשוטות שאפשר, שרוול ארוך וגדולות (משהו בסגנון XXL, אולי יותר). תשאלו מה הבעיה? או!, זה חייב להיות זול, לא 50% במתאים לי (שכמו שמישהי אמרה פה, זה עדיים מאוד מאוד יקר) וזה תמיד באורך של שחקניות כדורסל, אלא מצידי חולצות מהשוק, רק איפה? איפפפפפפפפפה מוצאים כאלה חולצות זולות. הרי פוקס וכדומה מתאימים אולי לאחותי (בת 13
). תודה ושיהיה יום מקסים.

may24

New member
היי רלוששש

יש בפוקס מן חולצות במבצע עכשיו אני קניתי מלא בכל מיני צבעים והם ארוכות וזה הכי חשוב במידה L אבל יש עד XXL לך יספיק L אלה הכי נוחות תנסי בקניון עזראלי או בקניון איילון אם נשאר משהו... אבל בפוקס MAN אל תתביישי אם את רוצה אני אבוא איתך:) שלך, מאי נ.ב: מחר אני יוצאת עם מישהו לסרט....

only 1

New member
בוקר אור ../images/Emo13.gif

אני אתמול מצאתי כמה חולצות טריקו פשוטות ב- 25 ש"ח בשוק בצלאל ... אם תמצאי בעוד מקום אשמח לדעת
בהצלחה

DREAM111

New member
ניש נוש האמת אין לי ממש כתובת

אני יודעת שיש אחת באיזור של קניון עזריאלי לכיוון התחנה המרכזית בצד שמאל אם באים מכיוון צפון יש או היתה להם חנות. אבדוק את הנושא ואחזור עם פרטים נוספים ברגע שיהיו לי.

efil1

New member
רשת תמנון , חולצות XXL

3 חולצות = 100 ש"ח - חלקות בכל הצבעים 3 חולצות עם הדפס משהו כמו 120 ש"ח קניה נעימה .

may24

New member
היי אפיל

מה שלומך??! לצערי הרב רשת תמנון מזייפת את המידות שלה כי הxxl שלה ממש קטן ובכלל לא משקף את המידה כפי שציינתי למעלה עדיף כבר לקנות חולצות מפוקס מן כי הרבה יותר נוחות וארוכות ומכסות מה שצריך אבל זה שוב תלוי במבנה של הגוף יכול להיות שיש כאלה שיתאימו להן החולצות של תמנון אבל מנסיוני האישי קניתי 8 חולצות כאלה והם התכווצו בכביסה והיום הן מגיעות לי אחרי הבטן. שלך, מאי

efil1

New member
טוב לדעת שהן מתכווצות

עדין לא לבשתי ויש לי קבלה אני כנראה אחזיר ואקח משהו לבת שלי במקום ( ליום יום למעון זה מספיק ) ביי ושיהיה לכן/ם סוף שבוע נעים

rellyo

New member
הייתי בתמנון...

ויש להם חולצות ממש נחמדות ובאמת זולות אבל רק עם צווארון עגול, ואני רוצה רק וי
... מאיוש, בקסטרו מן יש גם וי? כמה בערך עולות שם החולצות? אה, וכמובן, בוקר טוב

למעלה