בוקר טוב

rolan

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני יושבת כאן שעות כדי לעדכן לקשט להוסיף ולהעשיר את הפורום שלנו בשיטוטי ברשת מצאתי משהו מדהים כנסו וקיראו יום נעים

וואו רולן נפלת עלינו בשאלות קשות

שכחת שיש שביתה? בוקר טוב לך כחולה,ושיהיה לך יום קל נעים ונפלא. וכמובן לכל יושבי הבית ,למצטרפים למרחפים לכולם... טוב תשובתי לענבל היא כזאת. כל פרדה היא קשה וכואבת,אין ספק שכשגרים בית אחד זה יכול להיות קשה יותר ,אבל למה לחשוב כבר עכשיו על פרדה? אני למדתי מיערית להביט על חצי הכוס המלאה ,ושם אין בכלל פרדות....

בוקר נפלא לך ולך איזה יום שמח יום

של הפתעות העולם מלא ניסים ונפלאות אילנה באהבה והתבוננות לגיעים לשלימות

rolan

New member
אני דווקא חושבת ../images/Emo22.gif

שזה נהדר כשנוצר חיבור כזה מיוחד
יכולה להיות בעיה
אם ההורים יפרדו
אם הם יפרדו על זה באמת קשה לענות מכאן ועכשיו אבל תחשבו על האפשרות........ אצלכם למשל.....
אצלנו,,, כאשר אוהי ואני הכרנו, הוא לא הפסיק להתלהב מהשבלולית (התלהבות שגם כיום קשה לו להסתיר...) הוא רצה מאוד לחבר בינה לבין הברווז שלו
אבל... לשבלולית יש חבר כבר המון זמן
וברווז ושבלול = לא מתחברים...

עלמה2

New member
שלום לכן בנות

גם אצלנו יש יותר ניתוקים מאשר חיבורים............... אני כבר
חמתי -
בעלי
לא רואה כלום המשקיפים
את האמת .... נמאס לי אין לי כח, לגועל הזה, ועוד יותר עכשיו מורכבי הודיע שמשקיפה תבוא לשיששבת - איך לא בא לי לעבור שיששבת צבוע! מה לא יכולה לבוא לשעה וללכת ? עלמה

rolan

New member
יקירתי ../images/Emo25.gif

מחזיקה לך עצבעות
קחי נשימה עמוקה ותעברי את זה....

עלמה 3

New member
זה כל כך מרגיז אותי ?

פתאם אחרי נתק של חצי שנה כמעט, לא מדברים....רק עם אבא, אני וילדיי עדין מוחץ לתחום, מתקשרת ומשאירה הודעות רק לאבא, בלי להתעניין בשאר יושבי הבית, שבמקרה הם האחים שלה...... ופתאם תבוא, תפתח לי את המקרר, תשתמש במקלחת ותתעלם מאיתנו...... למה אני צריכה את זה ? ומה עוד אני אמורה לחייך חיוך גדול עלמה

1נתי 1

New member
מרתק ומלמד

קראתי בשקיקה כל תשובה מכיון שהקופיקו שלי מאד סגורה מאד אהבתי לקרוא את מחשבות הילדים

למעלה