בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

זה המקום להתייעץ יש לי כמה כיוונים שאני חושבת עליהם יש לי סכום קטן של כסף שאני אולי יכולה לעשות איתו משהו, רק שאין לי מושג מה הכיונים שלי הם כאלו: אני דיי כשרונית בציור ועסקתי תקופה בציור על קירות אבל לצערי אין לי תיק עבודה חוץ מציורים בגודל רגיל (ולא תמונות מצולמות של קירות שעליהם ציירתי) מצד שני אני גם דיי מתעסקת במיסטיקה וטארוט כמו הילה אבל יודעת שבמקום החדש אליו עברתי זה לא משהו שיתפוס אז גם זה לא משהו שיכניס פרנסה לדעתי אני גם דיי טובה בעיצוב וסידור גבות ובכלל במריטת שיער וזה משהו שיש פה בכמויות, וחשבתי אולי לעשות את זה לגבי עיצוב והקמת אתרים, זה גם משהו שאני אוהבת לעשות אבל למעט אתר אחד מקצועי (ועוד מלא פרטיים שלא יכולים לשמש דוגמה) אין לי כלום אני מצרפת לכם אתר שבניתי לפני יותר משנתיים (פרטי שלי) זהו,,, אשמח לשמוע את דעתכם

אירית י

New member
מאורגן ממש יפה

אני הייתי רק ממליצה להגדיל את הפונטים - חלק כתוב בכתב ממש קטן. ראיתי שבנית את האתר דרך הג'אוסיטיס. איך הצלחת להכניס כל כך הרבה דברים שהם לא מציעים? למשל הרקע, האינדקס בהתחלה, ההתמסרות וכו'? אני מצרפת לך קישור לאתר שאני בניתי. ספרי לי מה דעתך ואיך אוכל לשפר טוב? http://www.geocities.com/gilharach/INDEX.html

היי אירית

האתר שלך נראה נחמד יש לך שם פונט שכתבת אותו על רקע לבן כשרקע הדף שלך הוא כחול וזה מפריע בעין להוסיף דברים לאתר? אני כל הזמן מסתובבת ברשת ומורידה כל מיני דברים וחלק מהם מכינה לבד ומעלה אותם לאתר אם זה דרך קישור ואם זה פשוט לצרף כתמונה או כרקע זה אחד הכי פשוטים שבניתי הנה אתר מקצועי שלי:

אירית י

New member
איך אומרים../images/Emo35.gif

חבל על הזמן!
את ממש מקצועית
אני הולכת להתכווץ בפינה

איך הראית את הדוגמא הקודמת

אם עשית גם דבר כזה? הבדל תהומי! מה עשית? עיצבת? תיכנתת? במה את עובדת? HTML? DREMWEAVER? FRONTPAGE? ספרי קצת. בהחלט מרשים. אני עשיתי לפני 3 שנים אתר אישי בפלאש...לוקח לו קצת זמן לעלות, אבל שווה ונחמד. אתם מוזמנים ללחוץ על כל דבר ולראות מה קורה (אגב- שם יש קורות חיים שלי לפני הג'וב האחרון...ולפני הילד האחרון...
האתר של דלית

היי דלית

הדוגמה הראשונה הייתה האתר הראשון שלי והוא גם פרטי ככה שעשיתי בו את כל מה שאפשר עם הכלים המועטים שיש שם (חינם
) בעיקרון אני יותר בקטע של ווב דיזיינר, מעצבת אתרים יותר מאשר בקטע הטכני

תשמעו בנות, כל הכבוד!!!

ואם אפשר, אז הנה האתר שאני עשיתי לעצמי באמצעות נענע פלאנט. אשמח לקבל הערות והארות לגבי שיפורים כדי שימשוך יותר אנשים לפנות אליי בעקבות צפייה בדף שלי.

אה, צריך לעשות encoding

בלחצן הימני בעכבר לבדוק איזה מהאפשרויות מחליפה לעברית תקנית. זה קורה לפעמים. דרך אגב, נכנסתי לראות את האתר ושמתי לב שרשמתי את הטלפון של הבית, שבינתיים הוחלף. איזה פדיחה. עכשיו אני לא זוכרת איזה שם משתמש וסיסמא שמתי לי בנענע

למעלה