בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם ..היום אני ראשונה... יום שישי היום יום קצר ...כולם לקום
...הנה אני מכינה את כוס הקפה הראשונה לבוקר זה ...
שיהיה לכולם סוף שבוע של כייף

anat30g

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

השבוע נגמר... הבעל בבית ולכן זה יהיה יום "סקס" מובהק - סידורים, קניות והרבה ספונג'ה!!! בוקר טוב!!!

נוי3

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

אכן, יום קצר והמלאכה מרובה, למרות שאני אשתדל לא לעשות הרבה כדי לא ללדת בשבת (בגלל הברית). שיהיה לכולנו יום מקסים וסופשבוע נעים

בוקר אור ושבת נהדרת.....

קחו נשימה עמוקה. מריחות/ים? זה לא יתכן כי לא צריחות? זהו ריח מיוחד, משכר. זהו הריח של ערב שבת. נקיונות, בישולים, סידורים אחרונים. זהו הקטע של היום, בו אני נזכרת בחיוך ומזמזמת לי (למרות שהשיר מושר ע"י גברים....): ".. נשינו היפות, תדלקנה הנרות. ואנו נברך על החלה..." כמה שאני אוהבת את היום הזה. שבת נפלאה לכולן. הגננת

jole

New member
שישי בבוקר- ארוחת בוקר בזכרון

טיפול חמישה כוכבים

nesherkal

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo24.gif

מכיון שיש לי היום יותר זמן פנוי כי אין הרבה אנשים לארוחת ערב אני רק עוזרת לכן לסדר שולחן.

מנורה

New member
||טיפול מכל הלב

לא רק מלון חמישה כוכבים המון אהבה עשית לי את השבת

שש שבע

New member
גננת מנגנת,

מי נהנה מניקיונות ובישולים? אני מתה על שבת, אבל ההכנות לפני כן........אוי. שבת שלום.

התשובה היא: כווווווווווווווווווולם.

נכון - כולם. הערב, לחמותי יש יומולדת, וכל החמולה באה לחגוג אצלנו. בעלי אף הוא עוזר, אבל.... (?) אתן יודעות מהי עזרה. אז מה הוכן? בשר מטובל להנחה על האסכלה (מנגל בלשון העם). גפרורי תפוחי אדמה הבקפאה עמוקה, מטוגנים בשמן עמוק. שלושה עד ארבעה סוגי סלטים. ולקינוח - עוגה. יללה, שב"ש הגננת

שש שבע

New member
נפלת על הראש?

אני מה? לא בנאדם? אני לא סובלת את הנקיונות והבישולים, אבל עושה כי אין ברירה.

נוי3

New member
זה על אמת!!

למרות שלא עמדתי במילה שלי וחוץ מכל הסחיבות של הקניות, הרמת הילדים, הכביסות ושאר הדברים הרגילים גם שטפתי חצי בית - וההמשך מחר... יש למישהי רעיונות, איך לעכב לידה, חוץ מלשתות הרבה??? שבת שלום!!

שש שבע

New member
את מכורה לקפה ?

ולעוגות? בואינה, אני מקזזת בקפה כמעט גמילה, ואת ככה, בלי בושה , על השולחן, קפה מהביל מכינה?

למעלה