בוקר טוב

מנורה

New member
בוקר אור ומרגש../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

היום יום מאד מרגש עבורי עורכים לי מסביבת יום הולדת רצו לעשות הפתעה אבל גיליתי וזאת לא תהיהי מסיבת הפתעה ההפתעה שאני לא יודעת פרטים על המסיבה מי הוזמן ואיפה ואיך ופעם ראשונה שאני לא עושה כלום והכל ערוך לכבודי. אני מאד מאד מתרגשת זאת פעם ראשונה בחיי איזה מתח ואיזה מששפחה נהדרת יש לי שיהיה בוקר נפלא לכולם

בוקר של אור ואושר מנורה !!

שיהא לך יום קסום ומופלא במיוחד אני מאחלת לך מכתבים בכתב יד שתזהי מיד, בכתב יד שלא ראית שנים, בכתב יד בלתי מוכר לחלוטין. אני מאחלת לך מכתבים מלאים שבחים, מלאים עידוד , מכתבי תודה ואהבה. אני מאחלת לך מכתבי התנצלות מיצרנים עם פרסים לא צפויים . אני מאחלת לך מכתבים שמתחילים במילים "אנו שמחים להודיע לך כי............" אני מאחלת לך מכתבים עם בולים זרים ועיטורים מלהיבים. אני מאחלת לך מכתבים מוכתמים בדיו, בכתב יד עקום, מכוסים סימני נשיקות. שיהא לך הכי טוב שיש הילה :)

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ומזל טוב מנורה ...מאחלת לך עוד המון שנים של אושר, אהבה ,ושמחה

מנורה

New member
../images/Emo24.gifמכתב נפלא

תודה לך הילה בסגול זה אחד המכתבים היפים ביותר שקבלתי ואני מתיחסת אליו ככתוב בכתב יד. אני שומרת מכתבים מימים ימימה וגם כל פתק אישי מודפס או בכתב יד וגם כותבת הרבה זאת אהבת חיי כך שעשית לי את הבוקר המשך יבוא..

סקרלט2

New member
בוקר נפלא לקראת הצהריים../images/Emo42.gif

הרבה מזל טוב, תהני מהמשפחה.ותמיד תזכרי, "המשפחה" הדבר הכי חשוב והכי נפלא בחיים.תשמרי עליהם. שיהיו לך חיים נהדרים.

מנורה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

מסכימה איתך יש לי את המשפחה הכי הכי נהדרת ויפה ואני אוהבת אותם הם המתנה היפה ביותר עבורי

נוי3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיום הולדת שמח../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

bell2002

New member
שיהיה לך יום הולדת שמח,

הרבה בריאות, אושר ונחת בחיק המשפחה. שתהיה לך מסיבת יום הולדת מקסימה ומרגשת! תהני תהני תהני! ושנמשיך להפגש מעל דפי הפורום עוד הרבה זמן! מזל טוב.

מנורה

New member
../images/Emo51.gif מכל ה- ../images/Emo23.gif

איזה יום הולדת נפלא היה עשו לי הפתעה וכל המשפחה וחברים מאד טובים הוזמנו לפארק הכל היה מקושט בבלונים ושני שולחנות עמוסים מכל טוב היה מאד מאד מרגש אני עדין מרחפת מהאהבה והחום שהיה סביבי .

למעלה