יש רופאים ../images/Emo151.gif שמרפאים ../images/Emo24.gif
טאקי מתוקה שלי אוהבת אותך לכן אספר לך סיפור קטן הייתי שם תמיד ברחתי מהרופא בטרום ההקרנות לפני 15 שנה גיליתי רופא נהדר בתל השומר ד"ר רקוץ שהתנדב לבדוק חולי הסרטן שעוברים ההקרנות אט אט גדלה המרפאה הפועלת במרפאת פה ולסת בתל השומר כיום מטפלת בחולים בעלי סיכון חולי לב וסכרת וכאלו שסובלים.... ילדים בעלי צרכים מיוחדים וילדים באופן כללי הרופאים שם מלאכים עדינים ומתחשבים כל הצוות עובדים באותה רוח שהתווה ד"ר רקוץ אנושיות לפני הכל הם עדינים ורגישים קשובים למטופל הם לימדו אותי שמטופל הוא שותף ומתאימים את צורת הטיפול למטופל רציתי לצעוק לעולם אפשר גם אחרת הנה רופאים מרפאים גם באישיות שלהם לא רק טכניקה , עובדים מהנשמה זה כולל גם את הסייעות והפקידה המסורה איני יודעת את השמות של כל הצוות אבל יודעת שהם עובדים גם בקהילות שלהם זה שיר הלל לרופאי השיניים שמטפלים בי ובכולם,בכל מי שמגיע למרפאה,בכזו התחשבות הטיפול הפך חוויה נהדרת וכיפיית מפגש חברתי עם חברים ומטפלים מעולם אחר אני רואה את זה כזכות להיות מטופלת שם הסירו את העלבון שבדחייה של הרופא בקהילה ומסומנת כבעייתית לרצויה ומבוקשת אשרי שזכיתי בכאלו רופאים וכזו מרפאה בכוונתי לשלוח להם את זה השיר שיתלו על הקיר במרפאה לצוות המלאכים של ד"ר רקוץ תודה שעזרתם לי שאוכל לחייך לאכול בלי כאב, ולנגוס התפוח בהנאה