בוקר טוב

12אניהיא

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ושבוע ניפלא לכל האוהבים הוירטואלים... וגם למי שלא

Sefy

New member
הוא היה טוב...

עד שהכריחו אותי לקום וללכת לעבודה

Sefy

New member
זה לא שאני רוצה. אבל...

הבוס רוצה שאני אהיה פה, ונו, גם משלמים על זה

Sefy

New member
ממש לא, אם הייתי עושה...

אז אני הייתי גם צריך לעבוד עכשיו

אלי17

New member
בוקר טוב ושבוע מצויין לכולם!!

עם הזמן הוירטואליה הופכת למימוש בפועל!

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם\ן..../images/Emo42.gif

שבוע טוב אניהיא מואההההההה
ספי
שיהיה יופי של יום..
[שששששקט כואב לי בשיניים אוף]

Sefy

New member
בוקר טוב ילדונת ../images/Emo8.gif

ומה שלומך היום ?

שאול4

New member
לכאבי שיניים אין טיפול

מלבד רופא שיניים. אז קדימה כמה שיותר מוקדם הנזק פחות.

טאKילה

New member
אני נמושה פחדנית..

חוויתי טראומה מרופא שינים, קדח בי ללא הרדמה,צווחתי כאילו היתי בחדר לידה. המפגר אמר לי מפונקת,ואני אמרתי לו קמצן מי שלא מרדים. מאז אני פוחדת מרפואת שיניים מתייסרת ומדחיקה..

Sefy

New member
את צריכה להיות אצל הרופא שלי!

אני שפוט נרדמתי על הכסא, והוא כל הזמן העיר אותי כדי שאני אפתח את הפה

יש רופאים ../images/Emo151.gif שמרפאים ../images/Emo24.gif

טאקי מתוקה שלי אוהבת אותך לכן אספר לך סיפור קטן הייתי שם תמיד ברחתי מהרופא בטרום ההקרנות לפני 15 שנה גיליתי רופא נהדר בתל השומר ד"ר רקוץ שהתנדב לבדוק חולי הסרטן שעוברים ההקרנות אט אט גדלה המרפאה הפועלת במרפאת פה ולסת בתל השומר כיום מטפלת בחולים בעלי סיכון חולי לב וסכרת וכאלו שסובלים.... ילדים בעלי צרכים מיוחדים וילדים באופן כללי הרופאים שם מלאכים עדינים ומתחשבים כל הצוות עובדים באותה רוח שהתווה ד"ר רקוץ אנושיות לפני הכל הם עדינים ורגישים קשובים למטופל הם לימדו אותי שמטופל הוא שותף ומתאימים את צורת הטיפול למטופל רציתי לצעוק לעולם אפשר גם אחרת הנה רופאים מרפאים גם באישיות שלהם לא רק טכניקה , עובדים מהנשמה זה כולל גם את הסייעות והפקידה המסורה איני יודעת את השמות של כל הצוות אבל יודעת שהם עובדים גם בקהילות שלהם זה שיר הלל לרופאי השיניים שמטפלים בי ובכולם,בכל מי שמגיע למרפאה,בכזו התחשבות הטיפול הפך חוויה נהדרת וכיפיית מפגש חברתי עם חברים ומטפלים מעולם אחר אני רואה את זה כזכות להיות מטופלת שם הסירו את העלבון שבדחייה של הרופא בקהילה ומסומנת כבעייתית לרצויה ומבוקשת אשרי שזכיתי בכאלו רופאים וכזו מרפאה בכוונתי לשלוח להם את זה השיר שיתלו על הקיר במרפאה לצוות המלאכים של ד"ר רקוץ תודה שעזרתם לי שאוכל לחייך לאכול בלי כאב, ולנגוס התפוח בהנאה

למעלה