בוקר טוב

princess lis

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור

בילוי נעים בדרך לראש הנקרה
מחכה לספור היומי
ואני רצה להתארגן...היום ניכנסת לשיגרה חדשה... אחרי חופשה ארוכה...יוצאת לביה"ס להכיר את הזאטוטים החדשים.
שלום כתה א

עלמה 3

New member
../images/Emo39.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כל המאזנים וכל המאזינות ... יום נפלא ומלא בשורות טובות .....
פרינסס, איזה כייף לך את מורה ... אני מתה על הקטנים האלה ביום הראשון בבי"ס , שתהיה לך שנה טובה ופוריה בין הזאטוטים

princess lis

New member
../images/Emo42.gifצהרים טובים לכולם../images/Emo141.gif

חוזרת מותשת אחרי יום עבודה
.... סתאםםםםם... יום כייפי... הכרות ראשונית עם הילדודס והוריהם...הם מתרגשים וגם אני... קישוט הכתה לקראת שנת הלימודים... ואוטוטו יוצאים לדרך...
עלמה ולכל ילדי המשפחות המורכבות שנת לימודים פוריה

*יערית

New member
../images/Emo42.gifבוצהריםם טובים לכולם../images/Emo24.gif

אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כייף לחזור הביתה
לאכול ארוחת צהריים שנעשתה ע"י השף הפרטי שלי
המשך יום נעים וקריר לכולם |טיפה| |גשם|

היי לכולם,יום נפלא

ההתרגשות גדולה לקראת המפגש,מרוב ריגושים אני לא זזה
רצה רצה סביב עצמי ,ופיצי שלי מוסיפה לי את שלה,מחר מפגש עם המורה החדשה ,בית ספר חדש....
אגב יש לנו מרחפת חדשה שהיא גם "קולגה " מורכבת גם וחביבה להפליא ,שהבטיחה להכנס אלינו בדלת הראשית אולי עוד הערב אחרי שתקבל הסבר מביתה איך משתמשים במחשב ..... ואולי אולי אף תפתיע ותגיע למפגש בשישי
. תמשיכו לשלוח מסרים ורעיונות לאוכל מיוחד. בייייייייי

*יערית

New member
בהצלחה מחר../images/Emo24.gif

גם אצלינו יובל עבר פגישה עם המחנכת החדשה בכיתה א'....איזו התרגשותתתתתתתתתתתתתת יונה יקרה,אל תעמלי קשה לקראת יום השישי, לא רוצים לראות אותך
בערב..רוצים לראות אותך פורחת...נו מה כמו תמיד

פרח 11

New member
היי יום טוב לכולם

עבר עליי יום קשה
עם התינוקי הקטן, כ"כ לא רגוע ממש ההפך הגמור ממה שאני רגילה. אולי שיניים? כבר לא יודעת כלום אחרי לילות ללא שינה וימים רצופי אקשן. בכל אופן, אנצל שוב את ההזדמנות לאחל לכולכם הנאה מרובה ביום שישי, חבל שלא אוכל להגיע, כ"כ הייתי רוצה לקשר פנים לשמות... לא נורא מקווה שתהיה הזדמנות אחרת.

עלמה 3

New member
ויהיא בוקר ויהיא צהריים והנה ערב רד

יאלללללללללללללללה חברימוס , הקפה מוכן , בבקשה להתכבד ונשארו 5 ימים יא מנייאק - שיגמר החופש הזה כבר

1נתי 1

New member
ערב טוב

איך אתם מזכירים לי נשכחות רצים לפגישה עם המורה כל ההכנות וההתרגשויות התינוק/ת הקטנים עולים כבר לכיתה א אוך - אני מתגעגעת שלי כבר "ענקית" עולה לי"א אתמול היה מיפגש עם המחנכת - רק הילדים כמובן - מי צריך את ההורים ?!
כשחזרה - נו איך היה? איך המורה? טוב, בסדר, יהיה קשה להבריז השנה - וזהו קצרנות היא לא צריכה ללמוד
אבל בטלפון/פלפון - שעותתתתתתת נו, שויין - שאלו יהיו כל הצרות ובהצלחה לכל התלמידים והתלמידות

עלמה 3

New member
פרינס ../images/Emo168.gif אחלה שיר .... ../images/Emo79.gif

ואת בתוך .... הג'יפ שלך.. את שומעת סטריאו... ........ את רואה שחבל לך על הזמן......... יותר נכון, חבל לי על הזמן... הראש שלי מנופח... אחרי תקופה ארוכה המחיוחדת שלי מתהלכת כל היום עם הנעליים שלי... כמו גברת אמא... ואמא שלי המקסימה קנתה לה נעליים כאלה של ברבי עם עקבים ..ופרווה זוהרת והיא מרביצה כל היום הליכה מקיר לקיר.... ואני כבר לא מסוגלת לשמוע את הטק טק הזה
בקיצור , מיסס ליז הנעמת את רוחי , ממנה אותך כאחראית על השירה והתרבות.

*יערית

New member
../images/Emo49.gifלאביך פרי../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

yaeli4

New member
פרי, מזל טוב לאבא../images/Emo65.gif

ואחלה עוגה עשית. נראה טעיםםםםםםםם.

למעלה