בוקר טוב

ליזי38

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

תחזיקו לנו חזק חזק את האצבעות הבוקר המשפט. ברגע שאחזור מבטיחה לעדכן

בהצלחה ליזי

מחזיקה אצבעות חזק חזק דווחי על בשורות טובות שיעבור בקלות ובניצחון מוחץ

yaeli4

New member
בוקר שבו אני לא מרגישה טוב../images/Emo10.gif

הולכת לשכב. יותר נכון, חוזרת לשכב. ליזי שיהיה לך בהצלחה הכי גדולה. שמחה שאת הולכת עם בעלך ומה קורה עם פיסטוק? יום טוב לכולם,

*יערית

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

ליזי...מחזיקים
{גם אם אני יחזיק סקשן זה נחשב לא?}שיהייה בהצלחה
בהצלחה לבנות ששוכבות בבית החולים
יעלי הרבה הרבה בריאות{נידבק ממני דרך המסרים
}
עלמהההההההההההההההההההההההה
פיין נתינה נעביבשק......באמת שהתגעגענו
ולשאר החברים/חברות בפורום הבריאים ...תמשיכו כך

../images/Emo42.gifבוקר נפלא גם לך ליז

אני לא מכירה את הסיפור אבל מאוד רוצה לאחל לך ולמשפחתך הצלחה ואושר שישכון במעונך. הרי כבר עכשו הכל בסדר, יש לבעל שזקוק לך ואוהב
מאוד ופספוסוןקטנטן
שכל אחד היה רוצה שיהיה לו, אז? הכל נפלא וזה מה שצריך לראות ולהרגיש. תחזרי עם בשורות טובות אני בטוחה

עין 3

New member
בוקר טוב ובהצלחה

סליחה שלא הייתי כאן בימים האחרונים. היינו בלי מחשב.

עלמה 3

New member
ליז , בהצלחה , מחזיקה לכם אצבעות

שיהיה בהצלחה ושתבאי לנו ... בשורות טובות. אמן אמן , כן יהיא רצון

blonda3

New member
בין עבודה לעבודה....

אני כאן לקצת. מאחלת לכולם הבראה מהירה ויום טוב.

ליזי38

New member
היי בנות ובנים (ארוך)

חזרנו רק עכשיו ניצלנו את העובדה שבן זוגי לקח יום חופש וטיילנו עד עכשיו, בעצם עשינו קניות לפיסטוק. אז ככה: הגענו בשעה תשע וחצי (בעשר הדיון) חיכינו והגברת לא הופיעה השופטת ביקשה לחכות עוד 20 דקות ואנחנו חיכינו, לבסוף בן זוגי התקשר אליה אבל כמובן שהיא לא ענתה. הוא נכנס סיפר לשופטת את השתלשלות העינינים ויצא לאחר חצי שעה עם פסיקה שתמונה פקידת סעד על מנת לבדוק מה יהיו הסדרי הביקור הטובים ביותר לו ולילדה ונקבע תאריך לדיון שוב בעוד חודשיים ושאז על בן זוגי להגיש תצהיר על הכנסות אם הוא רוצה להקטין את גובה המזונות. יצאנו משם הוא התקשר לגברת (בלונדה- שיניתי את הגישה לא?
) ושאל אם אכן היא תביא את הילדה מחר אחר הצהרים לדשא שליד ביתה של אמא שלו והיא ענתה שכן. ואז הוא שאל אותה למה היא לא הגיעה לדיון והיא אחלה שחקנית: איזה דיון? מה פתאום דיון? ואז פתאום היא אומרת לו אויי זה היה היום? אני עכשיו אתקשר לבית המשפט. אז בן זוגי אומר לה: צילצלתי אליך ולא ענית והיא עונה לפני 5 ימים הייתי מאושפזת ואני צריכה לנוח (שקר- ראו אותה מסתובבת בקניון לפני יומיים) ואז היא אומרת לו: נו אז דחו את הדיון (משאלת לב?) ובן זוגי אומר לה: לא, היה דיון והיא בהיסטריה שואלת ואתה היית< הוא עונה כן. היא: מה קבעה השופטת? וכאן לא נתתי לו לספר לה אז הוא אומר לה תדעי כשתקבלי את המכתב מבית המשפט והיא בכלל נכנסה להיסטריה של צעקות: מה איכפת לך להגיד לי והוא בעקשנות מסרב (כי אני לוחצת) לבסוף היא אומרת לו (תסלחו לי אבל אני מצטטת) לך תזדיין ומנתקת. מאותו רגע לא ענתה לטלפונים לא שלו לא שלי ואנחנו בטוחים שמחר אין סיכוי שהיא תביא את הילדה אבל אנחנו נהיה שם בארבע. אם זה לטובתינו אני לא יודעת אבל הרגשתי סיפוק מה בגלל שהיא נלחצה.
זהו עד כאן, יצא ארוך מצטערת.

ליזי

וואו איך פוצצתם אותה...... האמת שאני מקווה שזה לא יפגע במפגש מחר . טיילתם לך כל היום ואנחנו עם נמק באצבעות...
, העיקר שעשיתם חיים ,וקיבלתם מה שרציתם

blonda3

New member
ליזי-לא תאמיני לי../images/Emo5.gif

אם אספר לך שהיום כמעט נכנסתי וכמעט כתבתי הודעה וכמעט קראתי לאשתו של הגרוש שלי מכשיפה? מישהו קרא לך כך בטלפון כשסיפרתי לו על התנהגותה הערב.... אבל אחרי מה שביקשתי ממך... לא יכולה יותר לקרוא לה ככה, אפשר בשם אחר?
ועכשיו אני שוב מה זה מבינה אותך....קל להגיד משהו כשלא נמצאים שם, אבל ברגע ששוב, הייתי בסיטואציה דומה שוב כלכך הזדהיתי איתך....
אבל מה-לפעמים אני חושבת שבטח גם ההיא שבצד השני חושבת עלינו שאנחנו המכשפות-לא? ולגבי מה שסיפרת. אין לי מילים. טוב שהייתם וטוב שכך נפסק. ועכשיו תקוו לשיפור.

ליזי38

New member
../images/Emo24.gifבלונדה

לפעמים אנחנו אומרות דברים שלא ממש מתכוונות אליהן אבל הן יוצאות מתוך הכאב שבלב. ולגבי זה שההיא בצד השני חושבת שאנחנו מכשפות אז.......... מה זה לא נכון?
תרשי לעצמך לפעמים לבטא את מה שאת באמת מרגישה מותר לך. שבת שלום וסוף שבוע מהמם

ליזי38

New member
דרך אגב

לקחתי את פיסטוק איתי, הלבשתי אותו במחלצות, אני התלבשתי במחלצותיי הטובות ביותר (בן זוגי שאל מה פשר ההתהדרות הזו) והחלטתי שאנחנו הולכים ביחד. בסוד אגלה לכם שהצטערתי שהגברת לא באה
, רציתי שהיא תראה איזה משפחה יפה יש לו לבן זוגה לשעבר. מלבד זה ילדיי שלי כל 10 דקות שלחו לנו הודעות עידוד בניידים שלנו (הידד לאינדיאנים) וגילו הזדהות מוחלטת עם בן זוגי, אנו גאים בהם.

*יערית

New member
ליזי בוקר טוב../images/Emo20.gif

מקווה שהיום היא לא תקשה על המיפגש, ובכלל נמאס כבר כל המלחמות האלו על חשבון הילדים.....הרבה הצלחה בדיון בעוד חודש, מקוה שהשופטת תעשה צדק.

blonda3

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo95.gif

כל הכבוד לילדייך המעודדים.... ולא חשוב שהאשה לא ראתה אתכם מספיק שהשופטת ראתה והתרשמה שופטת שרואה אתכם ביחד כמשפחה קרוב לוודאי שיש לכך השפעה חיובית.....

blonda3

New member
../images/Emo24.gif

תראי. זה שאני מכשיפה כולם יודעים....
לא סתם אני עוסקת גם במיסיטקה פה ושם....

למעלה