בוקר טוב!

קאריני21

New member
בוקר טוב! ../images/Emo42.gif

שיהיה לכולכם יום נעים! אם תרצו, נפתח היום את הצ'ט לקהל הרחב בערב. אולי ב - 21:00 או משהו .... או קצת אחרי. יום טוב!
קארין. ** קאריני הולכת לעבודיישן **

לי מתאים 21:30

גאיה, הפעם אל תפספסי.... קארין, היום את מתחילה את העבודה, שיהיה לך בהצלחה
בוקר טוב לכולם

קאריני21

New member
בעעעעע!!!!!!!!

אני בעבודה החדשה... ואני סובלת. סובלת מאוד. לא אוהבת. הבוס לא פה אפילו... רק מביא לי משימות דרך הטלפון (אנאערף איפה הוא יושב בכלל). והוא לא מובן, לא מקצועי ואני? אני ידעתי ... ידעתי בדיוק אחרי שיצאתי מהראיון פה ... שזה לא משהו. יצאתי בהרגשה רעה. אוף!!!

משימות דרך הטלפון?!?....

סטייל "המלאכים של צ'ארלי"??? המממ... נשמע מעניין.... טוב, סתם ניסיתי להעלות
על שפתייך.... קאריני, מצטערת לשמוע שלא טוב לך בעבודה החדשה, אבל מניסיון יודעת שלפעמים לוקח קצת זמן להתרגל למקום החדש ומאוחר יותר הכל נראה אחרת... מקווה שזה המקרה ושההרגשה שלך תשתפר עם הזמן... אבל אם לא, תמיד אפשר להגיד שלום לבוס הוירטואלי ולחפש משהו קצת יותר נחמד..... המון
והמשך יום נחמד... אירית

tagori

New member
בוקר מצויין לכולם

קאריני אני מצטרפת למחשבה של אירית, ואירית "רמינגטון סטיל" יותר מתאים לעבודה של המשימות דרך הטלפון...יצא לי לראות אתמול... קאריני אני מבינה אותך, אבל אל יאוש!!! אני מובטלת מיום חמישי. מחר חוזרים ללימודים, אני מקווה למצוא את מקומי במהרה "אמן סלה". כי אני לא יכולה להרשות לעצמי לשבת בבית יותר מידי זמן. בכל אופן שיהיה לכולם שבוע טוב ומבורך. גאיה

קאריני21

New member
אוף!

חחחח ... ישבתי עכשיו לתרגם מצגת מסריחה. לפחות הוא יכול לבוא לכאן ולהסביר לי מה לעשות. מה גם שהוא לא מסביר בצורה מובנת. לוקח זמן להתרגל? לא נראה לי. בעבודה הקודמת שלי במשרד ... הראו לי בדיוק מה לעשות ולפחות היה לי את מי לשאול אם יש לי בעיה. פה את מי אני אשאל? את המחשב שבקושי זז? אני לא יודעת. המקום לא נראה לי ... אני לא מבינה מה הוא רוצה מהחיים שלי. אבל בתור בוס הוא אמור להיות נוכח כאן איפשהו ולא במקום אחר. המשרד שלו אפילו לא פה נראה לי. מה זה? חוסר מקצועיות. בקשר למלאכיות של צ'רלי ... לפחות הן הלכו מכות שם. פה אין מכות

ל3

New member
הי קארני

תראי, כל התחלה היא קשה אבל בוחן המציאות ילמד מה יהיה הלאה. לפחות יש בזה יתרון אחד, כשהבוס לא נושף על העורף אפשר להיכנס לאתרים כמו שעשית פה ולכתוב ולכתוב ולכתוב.............. ותמיד אפשר לעזוב אם בכל זאת לא הולך

רינתבי

New member
היי קארין

קצת הייתי מנותקת,איזו עבודה בחרת בסוף??בכל אופן בוס נעלם יכול להיות לפעמים יתרון-קצת שקט ואין מי שנושף מעבר לכתף כל הזמן.עם הזמן תלמדי את העבודה ואת דרישות והאופי של הבוס.שיהיה בהצלחה ובסבלנות רינת

gaia20

New member
הי קאריני, כבר בעיות??

את רק ביום הראשון, תני לעצמך זמן להתרגל... נכון שזה לא ממש נשמע מקצועי, לתת הוראות דרך הטלפון, אבל תני לזה כמה ימים, אולי בסוף תתרגלי לזה ואם לא, אז כמו ששירי אמרה, תמיד אפשר לעזוב ולחפש משהו אחר. בכל מקרה, אל תתיאשי כל כך מהר

קאריני21

New member
אל תשאלו! ../images/Emo46.gif

זהוו... האריה שלי מה זה עצבני. אבל ממש עצבני. אתם יודעים איזה חוסר מקצועיות יש לבנאדם? הוא לא יודע אנגלית!!! אחרי שתירגמתי מצגת אחת וקובץ אחד של word ... הוא שואל אותי איך כותבים "אוקטובר" באנגלית...!! מה?????? אני אומרת לו O-c-t-o-b-e-r ... והוא שואל אותי "זה לא עם K?". ארררר!! אני יושבת באיזה משרד לבד ... המשרד שלו בכלל לא נמצא באותו מבנה איפה שאני ... מה זה? אני ביום הראשון של העבודה שלי , הוא מדבר איתי דרך הטלפון ... והוא בעצמו לא יודע להסביר מה הוא רוצה. עכשיו כשהוא טרח להגיע .... שזה היה בערך בשעה 13:00 מה לבש הבוס? מכנס קצר, חולצה וסנדלים. סליחה? אנחנו בשוק?! עוד שנייה והייתי מקיאה עליו. אני לא מתייאשת, אבל אני מקבלת קריז מבנאדם שהאי.קיו שלו ירוד כמו גרב. מה גם ... מחר אני לא עובדת...כי הוא לא מגיע. אז הוא אמר לי לבוא ביום שלישי. מה זה? פעם כן פעם לא...פעם למה לא. זה עבודה של משרה מלאה? זה סתם מקום עלוב. והוא סתם אידיוט.

ל3

New member
קארין חמודה

את חייבת לשנות את הגישה כי סתם את מתעצבנת וזה מזיק לעצמך. תני לעבודה צאנס- את רק ביום הראשון. לגבי הבוס, זה דווקא נראה לי מדליק לבוא במכנס קצר וטישרט. מי קבע שצריך להיות רשמיים אם אתה בוס? אולי הוא דווקא קול ושווה לבדוק את זה. קארין, זו כמובן דעתי האישית ואני חוזרת שוב- את לא חתמת שם ברבנות ואם לא מוצא חן בעינייך את תמיד יכולה לעזוב אך שווה לחכות עוד קצת זמן ולבדוק האם הדברים משתנים. ...מה את אומרת?

רינתבי

New member
לא פעם ראשונה

שמנהלים כמעט חסרי אונים בכל הקשור למשל לאחזקת משרד.מנהל מחפש מזכירה שיודעת להדפיס,מכירה את כל התוכנות ואנגלית שפת אם-בקיצור שתעשה את רוב העבודה השחורה.לא אחת נתקלתי בבעלי תפקיד בכיר שבקושי יודעים אנגלית וממך מצפים שתנסחי מכתבים שלמים....פשוט מזעזע רינת

קארין יקרה

עבודה זו עבודה את יכולה לקחת את זה בצורה של "הוא לא מקצועי, הוא לא יודע אנגלית והוא לא מתלבש כמו שצריך" ואת יכולה לקחת את זה בצורה של "אין לו בעיה שאני אתלבש כמו שאני רוצה, הוא מתייעץ איתי בקשר למילים באנגלית- לא מתבייש להודות שגם הוא לפעמים לא יודע... אני באינטרנט כמה שאני רוצה והוא לא עומד לי על הראש ומציק..." נכון שעדיף לראות את זה בצורה השניה? הוא משלם לך? אז זהו, את באה בשביל לעבוד, לא בשביל ליצור קשרי חברות עם הבוס (לבנתיים, אולי בסוף את תראי שהוא לא כזה נוראי) את תהיה עסוקה בעבודה שלך הוא יהיה עסוק בעניינים שלו, הכי חשוב זה שהוא ישלם לך את המשכורת שלך, ונגמר עניין. דרך אגב, אני בצ'אט למי שרוצה

למעלה