בוקר טוב

קאריני21

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה לכולכם יום נפלא. אני במשרד מ - 9:00 ועוד לא הספקתי לעשות כלום כי המחשבים שבתו ... אוהבת,
קארינוש. ("רין רין" בשבילכם)

ritarita

New member
אחחחח! הימים הטובים...

אני זוכרת איך זה היה כשעבדתי..והמחשבים שבתו..תוהו ובוהו!! איך שאני מתגעגת לימים האילו....):

קאריני21

New member
אני מתגעגעת ....

לימים בהם כל בוקר קמתי עם חיוך על הפנים ... והיום אני קמה כל בוקר עם עייפות על הפנים. אבל מעבירה את העבודה בכייף, מצחיקה את החברה לעבודה שלי. היא כבר בטוחה שיש לי צלקת במוח
אבל זה בסדר, אני יודעת מי אני ... ואני יודעת שאני שרוטה לגמרי. היא לא מפסיקה לצחוק כאן. אחחחח .... צחוקים צחוקים במשרד.

ל3

New member
קארני חמודה

אני שמחה לשמוע שהדברים הישתפרו בעבודה. אני לא רוצה להגיד את זה אבל א......... לך......

קאריני21

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

מתוקה. אבל אני לבד כבר מעל שעתיים. והאישה מהמשרד השני לא הולכת! ואני קפואה פה. והיא רק מדברת בטלפון .... והיא בד"כ הולכת ב - 16:00 ואני מתה שתלך כבר כדי שאני אוכל לכבות את המזגן. הידיים שלי בקושי זזות כבר. הדם כבר לא זורם אליהן. הדם קפא לי באצבעות. מאמא!!

קארין

את רואה שהדברים הסתדרו? בקשר למזגן- עשי מה שאחותי תמיד עושה, גם אם זה שיא החום, קחי איתך חולצה ארוכה שתשב במשרד על הכיסא למקרה שהאישה המציקנית מהמשרד השני תחליט להקפיא את המקום....

קאריני21

New member
אז זהו...

שהייתה לי חולצה נוספת .... (ז'קט כזה עם שרוול קצר), טוב, מחר אני אקח ארוך יותר. האישה באמת הקפיאה את המקום. וכמה שאני אוהבת מזגן .... ושונאת חום ... היא הגזימה הפעם. היא שמה את זה על 16 מעלות!! בררררר......

ritarita

New member
אני מניחה שזה תלוי...

איך מסתכלים על זה... אם גם לי היו צחוקים בעבודה.. הייתי קמה בכיף עם חיוך על הבוקר.. בציפיה להגיע כבר לעבודה..ולהתחיל בחגיגה.. טוב..וגם בעבודה..:) (אני בעצם די רצינית בעבודה..)

למעלה