בוקר טוב האח חזרתי מהים. על האש.פוטובול.בחורות.נרגילה.בירה .
M Mapisto New member 17/10/03 #1 בוקר טוב../images/Emo42.gif האח חזרתי מהים. על האש.פוטובול.בחורות.נרגילה.בירה .
G genotip New member 17/10/03 #2 סיגרייה אחרונה ומפסיקים לעשן ../images/Emo45.gif לפחות עד שיגיע הפקט מחו"ל בוקר מצויין לכולם
O Ohad18 New member 17/10/03 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif
S Salem New member 17/10/03 #7 אגב... סתם קצת חוויות אתמול הייתי בעצרת המחאה למען רון ארד, ומיד אחרי זה הלכתי לי להופעה של דנה ברגר בצוותא היה כל כך כיף
אגב... סתם קצת חוויות אתמול הייתי בעצרת המחאה למען רון ארד, ומיד אחרי זה הלכתי לי להופעה של דנה ברגר בצוותא היה כל כך כיף
S sattla New member 17/10/03 #15 Ze me haselolari biglal ze ein hebrew ../images/Emo10.gif teanot le tal she hevi li et haktovet
S sattla New member 17/10/03 #16 Ze me haselolari biglal ze ein hebrew ../images/Emo10.gif teanot le tal she hevi li et haktovet
S sattla New member 17/10/03 #18 KEN IM YESH LECHA MACHSIR TOMECH VE MSHAAMEM LECHA RETSACH BAAVODA VE ULAY YAMTSIU SHE ANI YOCHAL LEHAGIV BE HEBREW (KMO BE SHAR HAFORUMIM)
KEN IM YESH LECHA MACHSIR TOMECH VE MSHAAMEM LECHA RETSACH BAAVODA VE ULAY YAMTSIU SHE ANI YOCHAL LEHAGIV BE HEBREW (KMO BE SHAR HAFORUMIM)