בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

למי יש שאלה שהוא/יא נורא רוצה לשאול ולא שואל/ת? למי יש כמה דברים בראש שצריך לעשות ולא עושה? מי חושב כבר כמה זמן שהיגיע הזמן לעשות משהו אבל... הרבה דברים "לא מתוכננים" קורים ומעכבים את העשייה? מה אתם אומרים על העשייה בכלל? יום נהדר לכולם!

בוקר אור אביבה וכולם../images/Emo24.gif

בוקר חדש עם תקוות חדשות. השאלות שלך בהחלט מעוררות למחשבה. אין לי ספק שלכולנו יש דברים בראש, כאלה שאנחנו רוצים לעשות ולא מצליחים לממש מסיבות אלה ואחרות. אני מעריכה שזה קשור לזמן, כסף, משפחה שזקוקה לנו ועוד ועוד. קשה לי להאמין שיש אנשים שעושים רק את מה שהם רוצים ולא "מעוכבים" על ידי גורמים חיצוניים. הרי אנחנו לא חיים על הירח... יש לנו מחויבויות רבות בנוסף להגשמה העצמית שלנו. בכל מקרה, אני כרגע, מעבר לעבודה שלי, צריכה לעבור את הניתוח של הבן שלי בשבוע הבא והשיקום שלאחר מכן. אחרי זה אוכל לחזור ולהתפנות ל"רוח" של עצמי. יום נפלא לכולם, שחר

י יעל י

New member
בוקר מצויין

אני התעוררתי הבוקר עם המון שאלות שהייתי צריכה לענות עליהן לעצמי. התשובות שקיבלתי בטיול בוקר ארוך-ארוך, חיזקו אותי מאוד. מהיום פתחתי מסורת חדשה של טיולי בוקר. אין ספק שהגיע הזמן לעשות כבר מזמן, אבל עד שלא נתתי לעצמי תשובה ברורה, היססתי גם עם העשייה. מקווה שעכשיו יהיה קל יותר עם זה. אני מרגישה קליק כזה, שפתאום הדברים מתחילים להתיישב במקום הנכון שלהם. כמו חגורת בטיחות באוטו, שמגששים עד שמצליחים לנעול אותה, ואחרי הקליק יודעים שזהו זה, זה נתפס. יעל

relax

New member
מצטרפת לברכות! בוקר נפלא ומצויין

לכולנו. הלוואי והיו עוד 5 שעות לפחות ביום, כדי שאני אספיק לעשות כל מה שאני מתכננת. בדיוק עכשיו אני יושבת לי במשרד (מחליפה חברה עד סוף השבוע) ובוכה על כל דקה שעוברת וחושבת על כל הדברים שעוד יש לי לעשות במשרד הפרטי שלי בבית...

relax

New member
טובה אישית לחברה טובה...

מיותר לציין שאני גם מקבלת משכורת עבור זמני היקר, כך שאני לא יוצאת לגמריי מופסדת.

אם זה כך...

אז למה את "יושבת לי במשרד (מחליפה חברה עד סוף השבוע) ובוכה על כל דקה שעוברת וחושבת על כל הדברים שעוד יש לי לעשות במשרד הפרטי שלי בבית..." כל רגע שאת עושה את זה...את פוגעת בעבודה שלך...ולא משנה אם את כרגע אצל חברתך או אצלך... אם זה מה שהחלטת לעשות, היי שמחה ושלמה עם זה.היי שמחה בעזרתך וזהו, בלי לחשוב מה את לא עושה במקום אחר... כסף לא יכול לפצות על מה שהמוח עלול לעשות בזמן הזה שבו את לא שלמה עם מה שאת עושה... קיבלת את האי מייל שלי? בוקר טוב יום נהדר!

relax

New member
אביבה בוקר מצויין!

טוב אני לא ממש בוכה.... בכל מקרה, את צודקת. ברגע שקיבלתי החלטה להחליף אותה בעבודה, אין על מה לבכות. בכל מקרה, עדיין לא קיבלתי את האי-מייל ממך. אולי תשלחי במסרים? שיהיה יום נפלא! שושי.

למעלה